mnie też tak moi kumple obudziły raz!
z tym że nie mieli Lambo, tylko napierdziały mi w twarz, ale i tak efekt podobny.

z tym że nie mieli Lambo, tylko napierdziały mi w twarz, ale i tak efekt podobny.
W taki sposób tak, ale nie tą pierdziawą bez polotu. Starym, dobrym V8 sprzed kryzysu naftowego - owszem. Nie wiem jak można się wsłuchiwać w tą kupę plastiku, kiedy jest pełno samochodów z lepszym brzmieniem. GTO, Challenger, Mustang... Szkoda, że już takich nie robią.

"Każdy facet chciałby być budzony w ten sposób"
ja p🤬le... znajdz dziewczyne/kobiete to moze kiedys sie dowiesz, ze sa duzo lepsze sposoby na pobudke
(tak k🤬a wiem wiem Sayagin - kolejny internetowy r🤬acz itd) no ale na serio - sa duzo lepsze sposoby :]

(tak k🤬a wiem wiem Sayagin - kolejny internetowy r🤬acz itd) no ale na serio - sa duzo lepsze sposoby :]
W moim wieśmagu z dziurawym tłumnikiem obudziłbym chyba kaczyńskiego hehe

Łapcie prawdziwy ładny dźwięk AMG a nie tam jakieś włoskie jazgotliwe gówno
Cytat:
W taki sposób tak, ale nie tą pierdziawą bez polotu. Starym, dobrym V8 sprzed kryzysu naftowego - owszem. Nie wiem jak można się wsłuchiwać w tą kupę plastiku, kiedy jest pełno samochodów z lepszym brzmieniem.
Cytat:
Odezwali się k🤬a właściciele parunastu meroli, bentleyow i kolekcji amerykańskich klasyków

podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
ZRYJ_GRUZ_CYGANIE_ napisał/a:
Też wole AMG. Miód na moje uszy

crossdressphyxia napisał/a:
Odezwali się k🤬a właściciele parunastu meroli, bentleyow i kolekcji amerykańskich klasyków![]()
Nie wiedziałem ,że aby kochac dzwięk AMG musze je posiadac.
to już k🤬a lepiej brzmi szczekanie psa mojego sąsiada.
podpis użytkownika
Rock.
RockyWood napisał/a:
to już k🤬a lepiej brzmi szczekanie psa mojego sąsiada.
Bo nie żyje