Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
Witam. Na wstępie zaznaczę, że temat jest wystarczająco sadystyczny sam w sobie więc obędzie się bez flaków i bab z k🤬sami.

Otóż od pewnego czasu każdy użytkownik internetu na pewno zauważył narastające niezadowolenie wynikające z złego zarządzania państwem i instytucjami mu podlegającymi. Niezadowolenie to przejawia się na każdej płaszczyźnie, niestety tylko w internecie. Jako 38 milionowy naród jesteśmy regularnie upadlani przez nasze elity wywodzące się, oraz odgórnie nam narzucone przez ZSRR. Wszyscy widzimy jak skala degeneracji i złodziejstwa staje się coraz trudniejsza do zniesienia. Nasz rząd, oraz bratnia mu opozycja pacyfikuje nasze nastroje zmuszajac nas do emigracji, która jednak wcale nie jest idealnym rozwiązaniem. Wyjeżdżając na zachód znacznie poprawiamy swoją sytuacje materialną, ale jesteśmy narażeni na życie w świecie przesiąknietym marksistowską ideologią kulturową Gramsciego. Wychowywanie dzieci w atmosferze gender, strach przez urzędami zabierającymi dzieci: Jugendamt, Barnevernet itp. uczucie bycia tym gorszym obywatelem drugiej kategorii, oraz wiele innych czynników sprawia, że wnioski nasuwają się same: Czemu to ja mam wyjeżdzać z mojego kraju, skoro wiadomo kto jest złodziejem i kto jest odpowiedzialny za obecną sytuacje? Przecież te same niezmienne ryje swiecące się na telewizyjnym ekranie gnębią nas od 20-30 lat! Narody Europejskie dojrzewają do tej świadomości i okazują to. Niestety MY jesteśmy chyba jedynym europejskim narodem, który ma w*****ne na to że jest codziennie dupczony i okradany. Wybory parlamentarne i prezydenckie odbędą się dopiero w 2015 roku, a do tego czasu z***bią nam nawet majtki z dupy co pokazali likwidujac OFE (150 mld zł) oraz na szybciacha "gubiąc" 19 mld złotych. Nie ma sensu czekać, jak żul na zasiłek trzeba działać. Pogoda się poprawia i nie jest tak zimno, więc proponuję nastepujacy plan działania. Większość z nas korzysta z forów, oraz stron o przeróżnej tematyce, a jak wiadomo Polacy najlepiej walczą ostatnio w sieci dlatego kopiujcie tą wiadomość wszędzie gdzie się da i oznajmiajcie wiadmość 1.03.2014 wychodzimy wszyscy na ulice. To jest Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, wszyscy tego dnia bądzmy tymi wyklętym! Uprzedzając pytania to tak potwierdzam to ja sobie teraz wymysliłem ten termin i c*uj z tym. Prawdopodobnie pojawi sie wiele bólu dupy w komentarzach, oraz ocen nieprzychylnych tej idei, ale na co mamy do k**wy nedzy czekać? Kopiujcie wklejajcie, twórzcie wydarzenia na facebooku, bo miarka się przebrała. Ten kto uważa inaczej to jest j**any tłuk, albo jest w układzie i mu dobrze w takim systemie gnojacym zwykłych obywateli. Każde forum, każda strona musi być przesiaksięta ta wiadomościa, wklejajcie ją wszędzie nawet na ściane u siebie w pokoju! Oni są zwykłymi tchórzami i dupkami rozprawimy się z nimi szybko. Rozpowszechnianie tego w internecie was nic nie kosztuje, a zyskać możemy wszystko. Kluczem do sukcesu jest zalewanie internetu tą wiadomoscią przez prawie miesiąc, żeby każdemu w głowie utrwaliła się ta data 1.03.2014. Bez względu na to kim jesteś i jaki jest twój status społeczny wesprzyj tą akcje "zalania internetu tą wiadomościa", kopiuj i wklejaj pod każdym neewsem po kilka razy dziennie, żeby nawet niewidomy to zobaczył. Utrwalenie takiej wiadomosci w ludzkiej świadomosci pociągnie oddolne organizowanie się, a w marcu rozliczymy się raz na zawsze z tymi dziadami. Tak więc prosze Was o pomoc, wytrwałość i konsekwencję w działaniu. Z sadola wyjdzie ten promyk, który rozswieli tą ciemność i wyprowadzi nas z skarpety w której znajdujemy się aktualnie. Tak więc 1.03.2014. Do dzieła!!!!!!!!!!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-10, 22:17 1
szopenfeldziarz, czyli wykluczasz również wybory...

Co rozumiesz poprzez "Robić swoje"?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 3:36
Yhm... Ja tak od siebie miałbym luźną propozycję a mianowicie widzę tu kilka w miarę ogarnietych osób mających wiedzę jak i mniemam pewne doświadczenie w dziedzinach historycznych, ekonomicznych jak i gospodarczych - jeśli się mylę przepraszam. Ale szukając tzw. Złotego środka proponowałbym by nowe osoby o różnych poglądach mogły ze sobą korespondować - kuc żelazo póki gorące, bo im dłużej je tzw. Wymiana zdań to kupa z tego wyjdzie. Z pewnością ważne jest kto jaki ma poglądów, podać są i przeciw i w ten sposób dojść do konsensusu chyba w końcu oto chodzi by wyciągnąć odpowiednie wnioski. Ważne są także wybory - od nas samych zależy kogo wybierzemy. Ja się przyznam, że kiedyś głosowałem na PO Ale jak rozpoczynali swoją kadencję czyli 6 lat temu. Zaraz będą słowa sprzeciwu "szansę głosowałem to teraz masz" i moja riposta - ja młody Polak czy oto się prosiłem? Z tego co wiem wielu ludzi pragnęli zmian i wierzyli, że te zmiany nastąpią, światłem im a oni że mnie zadrwili nie tylko ze mnie ale z nas wszystkich. Przed nimi lewica głosowała i ludzie mieli dość. Po 4 latach głosowało sięinaczej lecz wiele oosób wybrało PO pomimo sygnałów jaki były. Teraz wykorzystują szansę jak z nas zedrzec ale nie tędy droga bo tam nie,ma kompetentnych ludzi, którzy faktycznie by się na rzeczy znali, brak odpowiedzialności za spotkanie sprawy, każdy z nas się wkurzasz ale kto przypuszczał, że tak będzie. Więc prośba by ze sobą korespondować poza sadistica, ja choć nie geniusz pomogę na tyle ile możliwości ale naprawdę warto coś wspólnie zdziałać dla naszego dobra. Będę miał więcej czasu to przeanalizuje wszystkie posty i wg siebie wybiorę osoby, które wg mnie mają więcej oleju w głowie niż ja i mogą zaproponować sensowne rozwiązania.

Sorki za literówki ale tak mi słownik wpisywał.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 11:35 37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 11:46 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mullen-16 2014-02-11, 11:50
człowieku kto to będzie czytał.... nie potrafisz się streścić w dwóch zdaniach??
Zgłoś
dogip 2014-02-11, 12:02
Masz poczytaj. sadol.pl/poczatek-zorganizowanych-protestow-w-polsce-1032014-vt268221.htm

Nie jesteś pierwszy.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 12:03
Oj boćku boćku, jak głosujesz "na Pana Kowalskiego z Listy nr3 miejsce 6" to tak na prawdę na niego głosujesz. "Jedynka" na liście jest ważna dlatego, że to ludzie głosujący nie znają kandydatów więc wybierają pierwszego kogoś z listy partii która im odpowiada.

Witki opadają jak się te twoje wypociny czyta:(
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 12:10
Zgłoś
nowynick 2014-02-11, 12:18 2
i jak to widzisz?
-masz moją klawiaturę
-i moją mysz!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 12:24
@dzikuek1985 A już myślałam, że nikt tego głośno nie powie, a ten pomysł tłucze mi się po głowie od jakiegoś czasu. Jak najbardziej jestem za, najważniejsze to znaleźć zaangażowane osoby, a wiedzę zawsze można zdobyć jeśli będą jakieś braki (jest mnóstwo merytorycznej literatury na temat z każdej dziedziny). Także może zbierzemy się i niech każdy głośno powie kto chce mieć w tym swój udział.
Jestem za.

@rav4ever Niestety masz rację jeśli chodzi o ważność głosu, dlatego ważne jest uświadamianie i informowanie społeczeństwa (ale nie tak jak to robią np. w wiadomościach, tylko należałoby nagłaśniać różne istotne sprawy np. nowa ustawa czy kwestie gospodarcze). Trzeba uświadamiać społeczeństwo i walczyć z ignorancją.

A taka jest przynajmniej moja opinia.
Zgłoś
Dymekx 2014-02-11, 12:27 2
Każda inicjatywa dążąca do odsunięcia od władcy postkomunistów i złodziei wszelkiej mści jest dobra, każda.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 12:31 3
Zgłoś
mr.pumba 2014-02-11, 12:33
"Gdy zagłosujesz na Pana Kowalskiego z Listy nr3 miejsce 6, to tak naprawdę na niego nie głosujesz! Głosujesz na listę, a Pan Kowalski obecny na niej wejdzie dopiero wtedy gdy mandaty dostaną wszyscy przed nim. Na Pana Kowalskiego zagłosowało 1,5miliona osób, a na Pana Iksińskiego zagłosowało 125 osób. Kto dostanie mandat poselski? Osoba będąca na czele listy."

Jeśli ludzie z tak ubogą wiedzą chcą robić rewolucję to słabo widzę przyszłość Polski. Poczytaj sobie o metodzie D'hondta a dopiero później opisuj system głosowania w kraju.
Zgłoś
lorddiod 2014-02-11, 12:33
nie chce sie tutaj wymadrzac ale ostatnio wyczytalem w 20 artykule Praw Czowieka ONZ (ktoremu podlega tez polska) zalecam do lektury:

Artykuł 19

Każdy człowiek ma prawo wolności opinii i wyrażania jej; prawo to obejmuje swobodę posiadania niezależnej opinii, poszukiwania, otrzymywania i rozpowszechniania informacji i poglądów wszelkimi środkami, bez względu na granice.

Czyli publicznie mozna jak mowi powyzszy artykul. i regulamin sadola czy przepisy PO nic tu nie dadza;)
Zgłoś
andyq 2014-02-11, 12:37 1
@autor
Jak tylko sadysci wroca ze szkoly inodrobia lekcje to moga isc za toba w ogien. Ale o 20stej musza byc w domu bo jutro znow szkola.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem