Mimo,że z biegiem lat coraz gorzej u Andrzeja z wypowiadaniem się, to dalej jest on barwną i pełną ironii postacią boksu.
Pre...pe...pełna ko...ko...koncentracja
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Endrju Golara zawsze na propsie zobaczymy do czego wy dojdziecie w doroslym zyciu dzieciaczki spoczywajace na garnuszku rodzicieli
konto usunięte
2013-08-24, 15:09
dziennikarze to chamy i debile wiadomo że zanim Andrzej coś powie to musi zbuforować
konto usunięte
2013-08-24, 16:27
konto usunięte
2013-08-24, 18:08
zacina sie jak maciek z klanu
konto usunięte
2013-08-24, 19:15
Endrju jako 1 bił murzynów na światową skale .
konto usunięte
2013-08-24, 21:27
Mówi, jak mój stary po flaszce
Szkoda, że tak się zeszmacił na koniec, bo jednak te ostatnie walki są tylko i wyłącznie dla kasy. Kiedyś osiągał bardzo wiele.
konto usunięte
2013-08-24, 22:40
Andrzej Golota czlowiek ze zlota. Jedna z wielkich postaci mojego dziecinstwa. Chwilami poirytowany banalnymi pytaniami i brakiem przygotowania dziennikarzy.
Tutaj cos nie na temat Andrzeja, ale wlasnie poirytowania dziennikarskim nieprzygotowaniem:
konto usunięte
2013-08-25, 0:55
Tyle strzałów co dostał na banie, kiedys to musi wyjść. Jak dla mnie to wielki sportwoiec i dobry chłop.
konto usunięte
2013-08-25, 1:36
Gołota legenda, a legenda nigdy nie zginie.
Mój wuefista wołał o nim "prymityw", "neandertalczyk". A gościu się po prostu jąka. Nie jest głupi a każdy ma jakiś defekt.
Co by nie gadać, Andrzej zaszedł na prawdę wysoko. Wielka szkoda, że nie wiedział kiedy zakończyć karierę.