Autor filmu też nie błysnął w sumie. Z pasa do skrętu w lewo pojechał prosto.
Idź do okulisty po nowe okulary. Przydadzą się by nie robić z siebie idioty.

Zrozumiał bym wjechanie pod prąd w uliczkę jednokierunkową, bo czasami naprawdę c🤬jowo są oznakowane, ale k🤬a, na RONDO !?
Tak to jest k🤬a dać w łapę za prawo jazdy, wystarczy że umie jeździć do przodu, a potem w byle jakim większym mieście, takie k🤬a cuda.
NA POHYBEL Debilom !!

Znam ten ból![]()
Szczególnie wk🤬ia motyw jak jedziesz po centrum w godzinach popołudniowych, jak wsioki wracają po pracy do domu a ty nie możesz przejechać bo droga cała zaj🤬a. Stoisz w tych j🤬ych korkach i wracasz do domu dopiero po paru godzinach. Aaaa no i oczywiście nie masz gdzie zaparkować pod własnym domem, krążysz w poszukiwaniu miejsca, marnując tym samym wciul benzyny.
To samo w Warszawie, tylko stężenie przyjezdnych (najczęściej) ćwoków dużo wyższe i nie tylko z okolicznych miejscowości, ale z całej Polski. Rozumiem Twój ból, bo mój jest jeszcze większy.

To zabrzmialo jak:
"Tak, woda jest mokra"
K🤬a jak ja nie lubię jeździć po Katowicach. Wiecznie korki, drogi zaj🤬e albo rozkopane, nie ma gdzie zaparkować i ogólnie c🤬j i gnój. Ale kierowcy kulturalni, trzeba przyznać. Zawsze wpuszczają.
Bonguś nie wiedziałem, że po moim mieście jeździsz, fakt kierowcy puszczają, fakt z parkingiem szczególnie w centrum to c🤬j, jeszcze Ci p🤬da wydrze ryje, że moto stoisz na parkingu strzeżonym, a opłata od jednośladu nie może ściągnąć, ale co mnie to jebie.
Co do korków, to na moto problemu nie ma, duży plus nie jeżdżenia puszką

I dziur odziwo dużo mniej niż w Piekarach, Chorzowie ( o zgrozo ), Siemianowicach.
Znam ten ból![]()
Szczególnie wk🤬ia motyw jak jedziesz po centrum w godzinach popołudniowych, jak wsioki wracają po pracy do domu a ty nie możesz przejechać bo droga cała zaj🤬a. Stoisz w tych j🤬ych korkach i wracasz do domu dopiero po paru godzinach. Aaaa no i oczywiście nie masz gdzie zaparkować pod własnym domem, krążysz w poszukiwaniu miejsca, marnując tym samym wciul benzyny.

Ale k🤬a JAK !?
![]()
Zrozumiał bym wjechanie pod prąd w uliczkę jednokierunkową, bo czasami naprawdę c🤬jowo są oznakowane, ale k🤬a, na RONDO !?
Tak to jest k🤬a dać w łapę za prawo jazdy, wystarczy że umie jeździć do przodu, a potem w byle jakim większym mieście, takie k🤬a cuda.
NA POHYBEL Debilom !!
To tutaj: goo.gl/maps/YtH3q