Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:38
ArkaSzatana 2012-10-02, 18:53
@☻☻☻ - teraz mnie utwierdziłeś w przekonaniu, że ona na pewno prawo jazdy uczciwie nie zdała. Nie uwierzę nikomu, że egzaminator takiego debila przepuścił.
Zgłoś
Marcinxxxxx 2012-10-02, 19:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wolf3D 2012-10-02, 20:02
Ejj no ludzie w katowicach nie ma korków tylko dłużej stoisz na światłach to nie są korki. Korków żeście chyba nie widzieli no moze dwa ostatnimi czasy.
W kato są dobre drogi kierowcy kulturalni i drogi równe. Nie ma co narzekać. Czemu nie być dumnym? Jesteś z Katowic!
Zgłoś
Phallucifer 2012-10-02, 20:10
Najmiluchniej jezdzie sie od Placu Wolnosci w strone ulicy Mikolowskiej, pzdr ziomkow.
Zgłoś
baztien90 2012-10-02, 20:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Feragas 2012-10-02, 20:36 1
Zgłoś
biszkopt14 2012-10-02, 21:17
dobrze że nie zamazałeś rejestracji
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-02, 22:14
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-02, 22:20
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-02, 22:49 1
Z korkami w Katowicach moi drodzy to troszkę inna bajka. Godzina 7:00 DTS i chorzowska zapchana ponieważ, z miast ościennych jadą ludzie do pracy do Katowic, przy czym droga w stronę chorzowa, sosnowca w porównaniu do pasa obok praktycznie pusta, godzina 16:00/17:00 sytuacja odwrotna wszyscy z Katowic wyjeżdżają Ot co
Zgłoś
WielkiSzuM 2012-10-03, 1:09
Zgłoś
baztien90 2012-10-03, 8:24
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-03, 22:26
Ja tam właśnie zacząłem studiować i po tytule spodziewałem się raczej harda
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem