podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?Może to jest dla kogoś śmieszne, ale tam przynajmniej nic się nie marnuje, mają mało, to się dzielą i nic nie idzie w kosz. Ile razy wywalalam jedzenie, bo się domownikom przejadło... Aż wstyd.
Może to jest dla kogoś śmieszne, ale tam przynajmniej nic się nie marnuje, mają mało, to się dzielą i nic nie idzie w kosz. Ile razy wywalalam jedzenie, bo się domownikom przejadło... Aż wstyd.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Lepiej wywalić jedzenie do kosza, niż narobić ponad miarę dzieci i trzymać je jak śmieci.
Lepiej wywalić jedzenie do kosza, niż narobić ponad miarę dzieci i trzymać je jak śmieci. Mnożą się jak zwierzęta i żyją jak zwierzęta.
Nie mam wyrzutów sumienia gdy rzucam żarcie do kosza.
Większość ludzi wkłada wysiłek w pozyskaniu jedzenia wykonując pracę/zawód, niekoniecznie związaną z produkcją żywności, takie rzeczy o jakich Ty mówisz wprowadzali m.in. Mao Zedong w skrócie każdy miał uprawiać ziemię i miał ograniczone ilości tej żywności. Więc skończ tu głosić komunistyczno/lewackie poglądy i wracaj do kuchni !
Ale p🤬lenie. Mam przestać jeść bo inny ma mniej? Milem szczęście, że się urodziłem w Europie. Moja wina?
Może to jest dla kogoś śmieszne, ale tam przynajmniej nic się nie marnuje, mają mało, to się dzielą i nic nie idzie w kosz. Ile razy wywalalam jedzenie, bo się domownikom przejadło... Aż wstyd.
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon