64 letni dziadek postanawia zmotywować widzów do ćwiczeń.
Jego filmikiem zainteresował się jeden z zawodników UFC, Conor McGregor. Zobaczcie sami.
Tco
2015-07-13, 14:30
Fajne, ale dalej mi sie nie chce
podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Dziadek szarpnął bez lipy. A UFCiarz za ostatnim mało nie popuścił
podciąganie i pompy to najlepsze ćwiczenia
Dobry agent, ja mimo że młodszy jestem robię ledwo 3 powtórzenia, szacun dla dziadka.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Propsuje dziadka ale jak zwykle mam ale, miał sie podciągać a nie bujać nogami jak p🤬lony rezus. Przy prawidłowym podciąganiu najlepiej nogi złożyć jakbyśmy chcieli uklęknąc (dziwnie brzmi, większość wie o co chodzi, stopy można spleść za sobą i wtedy pracują tylko górne partie). Przy takim bujaniu większość ludzi podciągnie się kilka razy więcej niż normalnie
Z................_
2015-07-13, 19:28
Ale dzisiaj op🤬le kebab
h................u
2015-07-13, 19:30
Gość silny genetycznie, albo nap🤬lał dzień w dzień pompki. Dla mnie jeszcze Jan Łuka wymiata.
@Truskul
Ale to nie zwykłe podciąganie, tylko muscle upy. Takie siłowe muscle upy(bez bujania) to bardzo wymagające ćwiczenie, mało kto je wykona.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
64 latek jak dbał o siebie i nie miał obciążenia genetycznego żadną gównianą chorobą to jeszcze młody człowiek.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
@Tuskul
Muscle upy to bardzo techniczne ćwiczenie które do tego wymaga siły, bujanie się w odpowiedni sposób to właśnie cześć techniki a tak jak pve11 powiedział nie wiele jest osób które by zrobiły muscle upa bez bujania, Frank Medrano Hannibal for the king, nikt mi nie przychodzi do głowy
s................l
2015-07-13, 20:36
Dareo napisał/a:
nie wiele jest osób które by zrobiły muscle upa bez bujania, Frank Medrano Hannibal for the king, nikt mi nie przychodzi do głowy
Tjja

"nie wiele" może na tle przeciętnych osób. Poza ludźmi hobbystycznie bawiącymi się kalisteniką (wśród których będzie sporo osób zdolne to zrobić), 99% profesjonalnych gimnastyków też to wykona.
Co oczywiście nie zmienia faktu, że dla dziadka szacun. Też mam nadzieję mieć taką sprawność w jego wieku.
ostatnio to pedalsto i ciapatswo sie zrobibo tu! nie chce tego i podziwiam tych gosci!chce tak w ich wieku...
Zalety kalisteniki. A nie jakieś sterydy brać...
Conor - mój ulubiony zawodnik MMA. No w sumie to zaraz po Marcinie Heldzie który jeszcze zapewne zostanie mistrzem UFC.