podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣A tak szczeże... BMW nie dla idiotów
Szczeże ci powiem Edek, Bmw też nie jest dla Ciebie.
kiedyś na trasie ominąłem samochód który wlókł się 90 km/h... przyśpieszył c🤬j w trakcie wyprzedzania i najechałem na podwójną ciągłą kilka metrów... kogut i kumulacja przekroczenie prędkości o 30 km i wyprzedzanie na podwójnej ciągłej, że sam złamał prawo przyszpieszając jakoś c🤬j nie chciał słuchać...
Przyjąłeś mandat jak przegryw, który spanikował na widok mundurka, czy walczyłeś o swoje ?
Przyjąłeś mandat jak przegryw, który spanikował na widok mundurka, czy walczyłeś o swoje ?
Przecież po tym co napisał, widać, że dał się wyr🤬ać.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówpodpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Można wiele mówić ale dokładnie tak straciłem prawko kiedyś za punkty jak mi nieoznakowaną vectrą chcieli się ścigać o 3 w nocy na puławskiej. Też nie potrafili przegrać.
A ty wydmuchałeś 2,4 i stwierdziłeś, że się na ciebie uwzięli.
Miśki dostali nowe Bmki 35 benzyna. Przecież pisało
„Było napisane”
Można wiele mówić ale dokładnie tak straciłem prawko kiedyś za punkty jak mi nieoznakowaną vectrą chcieli się ścigać o 3 w nocy na puławskiej. Też nie potrafili przegrać.
Było pokazać że nie masz nogi i nie masz czym hamować
podpis użytkownika
UZDI