📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CrazyEdek napisał/a:
A tak szczeże... BMW nie dla idiotów
Szczeże ci powiem Edek, Bmw też nie jest dla Ciebie.
Można wiele mówić ale dokładnie tak straciłem prawko kiedyś za punkty jak mi nieoznakowaną vectrą chcieli się ścigać o 3 w nocy na puławskiej. Też nie potrafili przegrać.
~VeIture napisał/a:
Można wiele mówić ale dokładnie tak straciłem prawko kiedyś za punkty jak mi nieoznakowaną vectrą chcieli się ścigać o 3 w nocy na puławskiej. Też nie potrafili przegrać.
A ty wydmuchałeś 2,4 i stwierdziłeś, że się na ciebie uwzięli.
Flodzia, zdajesz sobie sprawę ze to jest materiał słaby i nieśmieszny? Poziom tt. Wrzucasz takie byle co idąc na ilość? Proszę chłopaku nie zaniżaj poziomu tej strony. Morze następne wrzucisz cos śmiesznego z „Misia Paddington’a”?
Pawehan napisał/a:
Miśki dostali nowe Bmki 35 benzyna. Przecież pisało
„Było napisane”
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie