👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie, przestańcie mówić o nim, to również media przestaną się nim interesowac. Przestanie zarabiać krocie na niczym.
fajny taki nie za mądry obił najmana ale to w sportach walki żaden sukces to jak wypic 0,7 i nie miec zgona ale to nimponuje 15latką tak to widze
"kobiety powinny mieć prawo do swojego płodu" co? xD xD xD
Dobrze, że jego matka tak nie uważała.
Dobrze, że jego matka tak nie uważała.

Najman rzeczywiście nadaje się tylko do obrony Jasnej Góry przed wyimaginowanym zagrożeniem ze strony kobiet. Jak ochroniarze przytrzymali rywala to zrobił się odważny jak prawdziwy patryjota, narodowiec wyklęty.
Najman to jedno, ale ten jak widać to się nawet wysłowić nie potrafi, a do tego bluzga tyle co zwykły sebix, bydle i tyle. Z resztą patrząc na to jaki jest zasapany po tych kilkunastu sekundach walki to nie wiem czy by wygrał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie