Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ungubungu 2025-03-07, 8:37 37
Głupia p🤬da, zamiast dziecko pilnować to jeszcze się z nim potyka na drugie p🤬lnięcie 😆
Zgłoś
zn506 2025-03-07, 8:43 24
ungubungu napisał/a:

Głupia p🤬da

typowa baba. Wszystko wina patriarchatu. A sama co robi? Wierzga nogami w powietrzu bezradnie i drze ryja.
Zgłoś
Artanis02 2025-03-07, 9:05 94
Dorzucę od siebie, bo się wk🤬iłem i dla własnej przyjemności sobie napiszę - chociaż wiem, że te wypowiedzi są c🤬ja warte.
Jak Ci w dziecko p🤬lnie auto, to spokojnie się k🤬a podchodzi do niego i się go k🤬a nie rusza. Należy zatrzymać ruch i bez paniki się nim zająć, sprawdzić oddech i tyle - jedyne co bym z takim poszkodowanym ewentualnie zrobił to pozycja boczna ustalona, a i to nie wiadomo czy dodatkowych urazów nie wywoła.
Nigdy k🤬a jego j🤬a mać nie podnosimy, nie przytulamy, nie miotamy poszkodowanym jak starą szmatą - chyba że lubimy się zajmować kalekami.
Do tego zachowanie w kierunku niewinnego kierowcy - z c🤬ja miał przewidzieć, że mu dziecko w motor wbiegnie, to go jeszcze stara k🤬o popchnij, żeby go agitować i żeby nie chciał pomóc.
W całej tej sytuacji największym problemem jest ta baba.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-07, 9:52 21
Jak się potknęła i zaj🤬a dzieckiem o asfalt to oplułem monitor hahahahaha

[ Dodano: 2025-03-07, 09:54 ]
Artanis02 napisał/a:

Dorzucę od siebie, bo się wk🤬iłem i dla własnej przyjemności sobie napiszę - chociaż wiem, że te wypowiedzi są c🤬ja warte.
Jak Ci w dziecko p🤬lnie auto, to spokojnie się k🤬a podchodzi do niego i się go k🤬a nie rusza. Należy zatrzymać ruch i bez paniki się nim zająć, sprawdzić oddech i tyle - jedyne co bym z takim poszkodowanym ewentualnie zrobił to pozycja boczna ustalona, a i to nie wiadomo czy dodatkowych urazów nie wywoła.
Nigdy k🤬a jego j🤬a mać nie podnosimy, nie przytulamy, nie miotamy poszkodowanym jak starą szmatą - chyba że lubimy się zajmować kalekami.
Do tego zachowanie w kierunku niewinnego kierowcy - z c🤬ja miał przewidzieć, że mu dziecko w motor wbiegnie, to go jeszcze stara k🤬o popchnij, żeby go agitować i żeby nie chciał pomóc.

Obojętnie gdzie i w czym to zawsze problemem jest baba
Zgłoś
PanKasztan 2025-03-07, 9:54 3
@Artanis02: Nie tylko w tej ale w każdej.
Zgłoś
dOpieca 2025-03-07, 11:26 10
Jeszcze pretensje do kierowcy że bachora nie upilnowała , tępa zmywarka
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-03-07, 11:52 7
OdpadAtomowy napisał/a:

Każdy kraj ma swoją Katarzynę W.

Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-07, 12:07 8
Nie dość, że spowodowała wypadek to jeszcze sp🤬oliła z miejsca zdarzenia, a motur popsuty
Zgłoś
Marp90 2025-03-07, 12:45 3
Jap🤬le co za tepa c🤬a. Najpierw bachora sama nie upilnowala, potem miała pretensje że facio nieupilnowanego bachora p🤬lnął a na koniec jeszcze z nim wyk🤬ila o asfalt.
Zgłoś
ibrahim 2025-03-07, 12:54 4
Marp90 napisał/a:

Jap🤬le co za tepa c🤬a. Najpierw bachora sama nie upilnowala, potem miała pretensje że facio nieupilnowanego bachora p🤬lnął a na koniec jeszcze z nim wyk🤬ila o asfalt.

Jesteście tacy niewyrozumiali. Przecież poprawienie sobie włosów przed wejściem na asfalt jest ważniejsze, niż życie dziecka.
Zgłoś
Lechu1 2025-03-07, 14:35
Ja to zawsze powtarzam.... baba niebita jest głupia!!!!
Zgłoś
PryszczatyJeż 2025-03-07, 14:56
To nie tylko baba, tatełe wcale nie lepsze, na bocznej drodze gdzie było ograniczenie do 30, jechałem 30 i rodzinka na rowerach, dzieciak mi prawie w przód wjechał a stary się do mnie pruje xD idioci
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-07, 15:33 1
PryszczatyJeż napisał/a:

To nie tylko baba, tatełe wcale nie lepsze, na bocznej drodze gdzie było ograniczenie do 30, jechałem 30 i rodzinka na rowerach, dzieciak mi prawie w przód wjechał a stary się do mnie pruje xD idioci

Ci na rowerach to jest szczególna kasta i to Ty jesteś odpowiedzialny za ich bezpieczeństwo.
Oni maja szczególne prawa. Naucz się tego.
Zgłoś
marcineker 2025-03-07, 19:34 1
Artanis02 napisał/a:

p🤬lisz, tylko błyskawiczna pionizacja daje jakąś nadzieję na uratowanie poszkodowanego! oczywiście pod warunkiem, że nie spadły buty. Bo jak spadły, to nawet pionizacja nie pomoże
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie