Trzeba mieć grande cojones, żeby w USA w ogólnodostępnej TV powiedzieć, że się kogoś nie lubi tylko dlatego, że ten ktoś jest czarny.
Samemu będąc 'brown'.
Uwaga: mówią po angielsku.
podpis użytkownika
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Reakcja ludzi w studio - bezcenna

Szczegolnie ta mina murzyna
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
mało komentarzy bo gimbusy bo amerykańsku nie rozumieją
Konto usunięte
2011-05-08, 16:03
Trzeba mu przyznać, że pojechał po bandzie... Przynajmniej szczery jest ;]
Gostek urodził się na maleńkiej wyspie c🤬j wie gdzie i od razu stwierdził że czarni są gorsi i ich nie lubi...
Pewnie za te słowa dostał wizę
podpis użytkownika
Czasem sam siebie Nienawidzę..
Konto usunięte
2011-05-08, 16:07
Bo nie można k🤬a generalizować.
Powinni go raz dwa wyj🤬 ze studia i kazać mu przedstawić swoje zdanie grupce murzynom

Ciekawe jak by się tłumaczył o ile by miał na to czas.
podpis użytkownika
Polaryzacja mentalności twojego umysłu nie obliguje na dalszą merytoryczną konwersacje z tobą.
Konto usunięte
2011-05-08, 16:15
Jakiś brązowy brudas, wrzuca na bambusa w krawacie samoobrony. Czyżby goła baba z bronią palną przestała poprawiać oglądalność?
koleś ma trochę racji, ci "amerykańscy" murzyni lansują się tym że są czarni i uwazażają że im się za to należy niewiadomo co i niewiadomo jaki szacunek. Czy c🤬ci mają takie problemu z rasizmem? NIE! Dlaczego? Bo nie mają tak naj🤬e jak czarni... Nie jestem rasistom ale czarni z getta są żałośni i mnie wk🤬iają.
Konto usunięte
2011-05-08, 16:21
K🤬a, z cz🤬chami jest jak z pedałami, czy innym syfem. Dopóki mają zamknięte ryje to spoko, ale jak chcą k🤬a j🤬ego szacunku to na niego nie zasłużą Paradami j🤬ej Równości, ani darciem ryja. W Usa też im się w dupach poprzewracało. Ci ze studia, jestem o tym przekonany, podzielają zdanie grubasa, a oburzają się tylko po to, żeby nie wylecieć z pracy.
Konto usunięte
2011-05-08, 16:29
@Earth, rozumiem, że ty się kwalifikujesz do innego syfu. Też na szacunek nie zasługujesz.
Konto usunięte
2011-05-08, 17:04
murzyni moga powiedzieć "ty białasie" i jest wszystko ok bo to ich slang
a jak Ty pwiesz "ty cz🤬chy" (w angielskim "nyga") to jestes posądzany o rasizm i jesteś ten gorszy
I dla wszystkich tolerujacych pedałów i panoszenie sie murzynów
Wymieńcie jednego murzyna który coś wynalazł!
Choroby weneryczne się liczą?
Konto usunięte
2011-05-08, 17:33
bogluto napisał/a:
Nie jestem rasistom
czym nie jestes?