Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
m................L 2012-11-23, 10:21 8
No k🤬a dawno nic tak ustawionego nie widziałem.
Zgłoś
donszymon 2012-11-23, 10:29 78
No k🤬a geniusz zła...
Zgłoś
wojtas890328 2012-11-23, 11:36 20
po c🤬j on targał ten rower za sobą?
Zgłoś
WujaszekStalin 2012-11-23, 11:43 1
bohaterski ochroniarz z reduty uratował świat

podpis użytkownika

Loośne Gatki 1410- 2013[*]
Zgłoś
BongMan 2012-11-23, 11:47 13
Pracowałem jako ochroniarz w carrefourze. Te p🤬dunie nie mają nawet prawa użyć siły. Możesz podejść do takiego, naszczać mu na buty i zdzielić go w ryj, a on może co najwyżej na ciebie nakrzyczeć i zadzwonić po kolegów z grupy interwencyjnej. Widać zresztą na filmiku jak ten ochroniarz się z nim maca. Gdyby to była prawdziwa ochrona, z licencją, to w 0:59 nie byłoby cioterskiego wyciągania rączki z prośbą "proszę pana, proszę stąd wyjść", tylko byłby strzał w mordę a cwaniaczek by się własnymi rolkami i rowerem nakrył.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
łysa_pała 2012-11-23, 11:57 10
@up
nawet ten z licencją może mi c🤬ja zrobić w takiej sytuacji.
A z ciekawości zapytam: też takie odważnie i postawne chłopisko byłeś za czasów pracy w ochronie, że tego z filmiku nazywasz p🤬dunią?
Zgłoś
BongMan 2012-11-23, 12:28 16
Stałem przy kasach i już w pierwszym dniu kolega weteran, który pracuje tam 8 lat (przez 8 lat stał po 10 godzin dziennie za 5.50zł brutto za godzinę ) zapoznał mnie z moimi uprawnieniami. Nie wolno użyć siły. Nawet w przypadku bezpośredniego ataku takiemu ochroniarzowi wolno się tylko zasłaniać, nie może oddać. P🤬dunią nazwałem nie tyle jego jako osobę, tylko jego funkcję jako ochroniarza. Co to za ochroniarz, którego największym uprawnieniem jest krzyknąć na kogoś?
łysa_pała napisał/a:

nawet ten z licencją może mi c🤬ja zrobić w takiej sytuacji.

Przypuszczam że jakbyś do jakiegoś klubu tak wjechał jak ten koleś to bramkarze by się raczej z tobą nie bawili...

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
sMieciu 2012-11-23, 12:28 6
Wigry II - rower mojego dzieciństwa tak potraktować...
C🤬j w dupę temu ochroniarzowi
Zgłoś
d................k 2012-11-23, 13:27 5
Gdyby nie ta zj🤬a reklama na koncu to bym uwierzył, ze to nie jest ustawione. Niema piwa.
Zgłoś
r................w 2012-11-23, 13:54 1
Ale rowera to nie puścił krypto cz🤬ch!
Zgłoś
m3fius 2012-11-23, 15:15 2
J🤬 pogoń, tylko Wisła !!!
Zgłoś
m................r 2012-11-23, 15:18
@bongman

jak ja robilem w ochronie na kasach 6lat temu to mnie uczyli ze jak jest akcja to chowac identyfikator, wszelkie sluchaweczki i nap🤬lac...zreszta zalezy od lokalizacji ...czasem ludki z ochrony sie nie p🤬la.
Zgłoś
r................0 2012-11-23, 15:30
5 Zakazów... pies, rower, rolki, lody i co jeszcze? Przekroczenie prędkości?
Zgłoś
ramzei 2012-11-23, 15:38 11

To niech jeszcze ten zakaz złamią...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie