👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No spoko że ich zglebowali, ale wiecie, że oni nie zostali wyrzuceni za płot tylko pojechali na dołek a potem dostaną kartę uchodźcy? Przeszli? Przeszli. Swoje osiągnęli.
elajza15 napisał/a:
dy oni bawią się z jednymi, na druga stronę są przepychane dziesiątki innych
Zaraz wejdzie pakt migracujny i setki tysięcy będą sprowadzani zupełnie legalnie.
Swoją droga - po co oni mają broń, skoro za strzał ostrzegawczy dostaną wyroki?
[ Dodano: 2025-03-25, 00:38 ]
tars napisał/a:
jakie usprawnienia
Żadne usprawnienie poza oddaniem Polski Polakom. Jest prawo użycia broni, które opisuje kiedy można jej użyć - w celu ochrony nienaruszalności granicy. Przeciw osobi uszkadzającej urządzenia służące ochronie granicy. Przeciw osobom przekraczającym granicę z użyciem przemocy lub niebezpiecznego narzędzia
Przecież chyży ruj mówił, że to biedni ludzie szukający swojego miejsca na ziemi i był przeciwny budowie tego płotu. Teraz zamiast zamknąć granicę ze szkopami, pozwala na przerzuty migrantów do Polski z Niemiec. Brawo wyborcy chyżego ruja.
Z powrotem w dziurę. Jeszcze kopa w dupę na dobrą podróż. Wilk syty i owca cała. No i oczywiście spawarkę zabrać i pospawać na nowo. Bez przemocy - no może poza kopem w dupę.
A teraz ich przewiozą do jakichś ośrodków, dostaną więcej niż Polak ciężko pracując i wszyscy będą zadowoleni ☺️
No i chyba nie trzeba dodawać że kamery nie są po to żeby pilnować czy imigranci przechodzą tylko po to żeby oceniać pracę mundurowych, czy przypadkiem biednego imigranta nie atakują
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie