👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alususs napisał/a:
Rozstrzelać na miejscu, reszta zobaczy i problem zakończony
A tam, nadziewać na płot, co 200m jeden naniżony na palik to i płot będzie można zlikwidować
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Nawet tym kilku się udało. Są u nas? Są. Więc już mają najgorsze z głowy, wystarczy się położyć i czekać gdzie wyślą dalej.
alususs napisał/a:
Ale po co marnować naboje, akurat leżą w dołku, więc wystarczy ich zakopać
alususs napisał/a:
Z ciekawości
.Co grozi pogranicznikom za wyrwanie chwasta przekracza nielegalnie granicę?
Szacun Panowie! Wy się staracie nie raz ryzykując życiem ale jak patrzę co się dzieje na ulicach to widzę że wasze staranie jak krew w piach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie