Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
alususs 2025-03-24, 20:30 165
Rozstrzelać na miejscu, reszta zobaczy i problem zakończony
Zgłoś
Uzi99 2025-03-24, 20:40 21
Zgłoś
Siriuz 2025-03-24, 20:50 97
Przechodzą, bo wiedzą że nic im nie grozi. Odstrzeliliby kilku, paru dali uciec z powrotem, aby opowiedzieli i nikt więcej by już nawet nie próbował. Poj🤬e czasy. Kiedyś granica między państwami coś znaczyła.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
MysteryMan 2025-03-24, 20:50 19
Mam nadzieje że chociaż jakiś wp🤬l był.
Zgłoś
Kozła666Stopa 2025-03-24, 20:50 17
Powinnini ch potraktować jak UB'ecja prawdziwych Polaków....bez litości. Szkoda że żyje w państwie tektury, uśmiechnięta Polska z Chelsea Smile...
Zgłoś
elajza15 2025-03-24, 20:50 17
Gó*no czuwają....
Podczas gdy oni bawią się z jednymi, na druga stronę są przepychane dziesiątki innych.
O busach pełnych małp jadących ze wschodniej granicy, czy małpack przepychanych z zachodu, juz nawet nie wspominam....
Reasumując, to tylko video dla jełopów, żeby mysleli, że WOJSKO CZUWA.....
Zgłoś
Sztruks 2025-03-24, 20:52
I co oni myślą że ktoś dałby im tu „schronienie” xD
Zgłoś
mw23ja 2025-03-24, 20:52 2
Qwa ten transporter powinien po tej konstrukcji rozsmarować towarzystwo niechcący
Zgłoś
DonKutassinio 2025-03-24, 21:09 26
Wiem, że ten portal to nie miejsce na łzawe gadki, ale
brawo WAM dziewczyny i chłopaki, że swoją robotę robicie jak najlepiej. Chwała bohaterom i j🤬 k🤬y mające inne zdanie.

podpis użytkownika

Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Zgłoś
mazga50 2025-03-24, 21:15 5
Siriuz napisał/a:

Przechodzą, bo wiedzą że nic im nie grozi. Odstrzeliliby kilku, paru dali uciec z powrotem, aby opowiedzieli i nikt więcej by już nawet nie próbował. Poj🤬e czasy. Kiedyś granica między państwami coś znaczyła.

Chyba na Litwie jakieś gówno odstrzelili i skończyło się kombinowanie. Przekaz poszedł.
Zgłoś
cola1111 2025-03-24, 21:15 19
C🤬j wie kto ma wyżej rację, Ale jedno mnie zastanawia. Co później zrobili z tymi brudasami? Najlepiej jakby ich z powrotem wypchnęli, ale pewnie według procedur, zawinęli ich na dołek, później dostaną papiery uchodźcy, następnie zakwaterowanie w obozie, dalej będzie jakieś mieszkanko socjalne a na koniec polskie obywatelstwo plus immunitet w sprawach molestowania i gw🤬tów na p0lkach, Czyli de facto, udało im się, właśnie wyr🤬ali nas wszystkich. Witamy w uśmiechniętej Polsce, uśmiechniętej Unii Europejskiej, gdzie sp🤬olenie umysłowe jest od 30lat numerem jeden.

podpis użytkownika

Cola
Zgłoś
Wielki006 2025-03-24, 21:18 1
J🤬e ciapate Qurwy nie biorące udziału w referendum , czekam aż śniadzi dżentelmeni zaczną was ru chać

podpis użytkownika

WrednyMatkojebca
Zgłoś
Falkon66 2025-03-24, 21:36
Ładnie się poukładali .
A teraz strzał kontrolny w tył głowy i za tydzień mamy spokój na granicy.
Zgłoś
turor 2025-03-24, 21:44 9
Myślałem, że z transportera Joński ze Szcerbą wysiądą i będą wodę do picia rozdawać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie