Przechodzą, bo wiedzą że nic im nie grozi. Odstrzeliliby kilku, paru dali uciec z powrotem, aby opowiedzieli i nikt więcej by już nawet nie próbował. Poj🤬e czasy. Kiedyś granica między państwami coś znaczyła.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Powinnini ch potraktować jak UB'ecja prawdziwych Polaków....bez litości. Szkoda że żyje w państwie tektury, uśmiechnięta Polska z Chelsea Smile...
Gó*no czuwają....
Podczas gdy oni bawią się z jednymi, na druga stronę są przepychane dziesiątki innych.
O busach pełnych małp jadących ze wschodniej granicy, czy małpack przepychanych z zachodu, juz nawet nie wspominam....
Reasumując, to tylko video dla jełopów, żeby mysleli, że WOJSKO CZUWA.....
Podczas gdy oni bawią się z jednymi, na druga stronę są przepychane dziesiątki innych.
O busach pełnych małp jadących ze wschodniej granicy, czy małpack przepychanych z zachodu, juz nawet nie wspominam....
Reasumując, to tylko video dla jełopów, żeby mysleli, że WOJSKO CZUWA.....
Qwa ten transporter powinien po tej konstrukcji rozsmarować towarzystwo niechcący
Wiem, że ten portal to nie miejsce na łzawe gadki, ale
brawo WAM dziewczyny i chłopaki, że swoją robotę robicie jak najlepiej. Chwała bohaterom i j🤬 k🤬y mające inne zdanie.
brawo WAM dziewczyny i chłopaki, że swoją robotę robicie jak najlepiej. Chwała bohaterom i j🤬 k🤬y mające inne zdanie.
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Siriuz napisał/a:
Przechodzą, bo wiedzą że nic im nie grozi. Odstrzeliliby kilku, paru dali uciec z powrotem, aby opowiedzieli i nikt więcej by już nawet nie próbował. Poj🤬e czasy. Kiedyś granica między państwami coś znaczyła.
Chyba na Litwie jakieś gówno odstrzelili i skończyło się kombinowanie. Przekaz poszedł.
C🤬j wie kto ma wyżej rację, Ale jedno mnie zastanawia. Co później zrobili z tymi brudasami? Najlepiej jakby ich z powrotem wypchnęli, ale pewnie według procedur, zawinęli ich na dołek, później dostaną papiery uchodźcy, następnie zakwaterowanie w obozie, dalej będzie jakieś mieszkanko socjalne a na koniec polskie obywatelstwo plus immunitet w sprawach molestowania i gw🤬tów na p0lkach, Czyli de facto, udało im się, właśnie wyr🤬ali nas wszystkich. Witamy w uśmiechniętej Polsce, uśmiechniętej Unii Europejskiej, gdzie sp🤬olenie umysłowe jest od 30lat numerem jeden.
podpis użytkownika
Cola
J🤬e ciapate Qurwy nie biorące udziału w referendum , czekam aż śniadzi dżentelmeni zaczną was ru chać
podpis użytkownika
WrednyMatkojebca
Ładnie się poukładali .
A teraz strzał kontrolny w tył głowy i za tydzień mamy spokój na granicy.
A teraz strzał kontrolny w tył głowy i za tydzień mamy spokój na granicy.