Już pozamiatane xd
Przecież to nie ten samochód a owy pan rano oddał się do psychiatryka prowadził live
Dziś nie mając dzieci , oszukując zus, wykorzystując pracowników, robiąc sobie długi, możesz mieć w tym kraju wszystko.
Mój pracodawca jeździ Q7, a jest głupszy od moich kotów które jedzą muchy.
To jak ty głupi jesteś?
To jak ty głupi jesteś?
No tak o 30 bardziej niż on.
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.Z🤬b totalny . Ludzie się boją bo nigdy nie wiedza kto siedzi za kierownicą i czy czasem nie ma w ręku klamki lub noża..bo w ostatnim czasie i w naszym kraju jest to już bardzo modne. Tym bardziej jeśli jedzie się z dzieckiem lub żona w ciąży jak koleś w drugim filmiku.
Powinien trafić na pojeba większego niż on ..to by wyrwał chwasta.
jak zwykle chcesz, żeby ktoś się kimś wyręczał. Chcesz żeby coś było zrobione, to zrób to sam
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęjak zwykle chcesz, żeby ktoś się kimś wyręczał. Chcesz żeby coś było zrobione, to zrób to sam
Nie znasz mnie więc nie stawiaj tutaj swoich dziwnych tez. Prawda jest taka , że gdyby trafił na mnie to rozj🤬bym pajaca w trzy sekundy..tylko co mi po takim pisaniu kiedy to raczej nie jest możliwe więc dlatego piszę że powinien trafić na kogoś kto go sprowadzi do parteru i roz🤬bie mu ten ryj. Sam bym to z chęcią zrobił.
Więc Twoje zrób to sam wsadź sobie w sam środek swojej dupy i zrób to sam.
Nie znasz mnie więc nie stawiaj tutaj swoich dziwnych tez. Prawda jest taka , że gdyby trafił na mnie to rozj🤬bym pajaca w trzy sekundy..tylko co mi po takim pisaniu kiedy to raczej nie jest możliwe więc dlatego piszę że powinien trafić na kogoś kto go sprowadzi do parteru i roz🤬bie mu ten ryj. Sam bym to z chęcią zrobił.
Więc Twoje zrób to sam wsadź sobie w sam środek swojej dupy i zrób to sam.
widzę, że ciekawie się tam bawisz z kolegami, skoro od razu pomyslałeś o środku dupy:)
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęNazwisko zobowiązuje do zachowywania się jak z🤬b za kierownicą
nadaje się do polskiej kadry piłki kopanej