Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
TomaszFilmann 2025-07-01, 21:51
Stanleyek1987 napisał/a:

Już pozamiatane xd

Przecież to nie ten samochód a owy pan rano oddał się do psychiatryka prowadził live
Zgłoś
Kalwarian1920 2025-07-01, 22:33
Kidl3r napisał/a:

Dziś nie mając dzieci , oszukując zus, wykorzystując pracowników, robiąc sobie długi, możesz mieć w tym kraju wszystko.
Mój pracodawca jeździ Q7, a jest głupszy od moich kotów które jedzą muchy.

To jak ty głupi jesteś?
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2025-07-02, 0:38
fajnie ze dzisiaj jak cos odjebiesz ktos to nagra i połaczy filmy to zostajesz patusem internetu i tv bo za chwile to bedzxie w uwaga tvn. dlaczego służby to k🤬a amatorzy i wala konia przy biurku na komendzie, dlaczego ? wkrecili sie w szukanie tadzika i zabrakło radiowozów
Zgłoś
DonG 2025-07-02, 2:23
Batonik w schowku czeka na takiego debila. jak nie to skasować mu samochód i nagranie jako dowód stwarzania zagrożenia w ruchu
Zgłoś
Kidl3r 2025-07-02, 6:27
Kalwarian1920 napisał/a:

To jak ty głupi jesteś?

No tak o 30 bardziej niż on.

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
Karboksylator 2025-07-02, 16:55
Goliat777 napisał/a:

Z🤬b totalny . Ludzie się boją bo nigdy nie wiedza kto siedzi za kierownicą i czy czasem nie ma w ręku klamki lub noża..bo w ostatnim czasie i w naszym kraju jest to już bardzo modne. Tym bardziej jeśli jedzie się z dzieckiem lub żona w ciąży jak koleś w drugim filmiku.
Powinien trafić na pojeba większego niż on ..to by wyrwał chwasta.

jak zwykle chcesz, żeby ktoś się kimś wyręczał. Chcesz żeby coś było zrobione, to zrób to sam

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Goliat777 2025-07-02, 22:20
Karboksylator napisał/a:

jak zwykle chcesz, żeby ktoś się kimś wyręczał. Chcesz żeby coś było zrobione, to zrób to sam

Nie znasz mnie więc nie stawiaj tutaj swoich dziwnych tez. Prawda jest taka , że gdyby trafił na mnie to rozj🤬bym pajaca w trzy sekundy..tylko co mi po takim pisaniu kiedy to raczej nie jest możliwe więc dlatego piszę że powinien trafić na kogoś kto go sprowadzi do parteru i roz🤬bie mu ten ryj. Sam bym to z chęcią zrobił.
Więc Twoje zrób to sam wsadź sobie w sam środek swojej dupy i zrób to sam.
Zgłoś
Karboksylator Wczoraj 11:14
Goliat777 napisał/a:

Nie znasz mnie więc nie stawiaj tutaj swoich dziwnych tez. Prawda jest taka , że gdyby trafił na mnie to rozj🤬bym pajaca w trzy sekundy..tylko co mi po takim pisaniu kiedy to raczej nie jest możliwe więc dlatego piszę że powinien trafić na kogoś kto go sprowadzi do parteru i roz🤬bie mu ten ryj. Sam bym to z chęcią zrobił.
Więc Twoje zrób to sam wsadź sobie w sam środek swojej dupy i zrób to sam.

widzę, że ciekawie się tam bawisz z kolegami, skoro od razu pomyslałeś o środku dupy:)

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
KartonowyTutek Wczoraj 15:08
Batman_ napisał/a:

Nazwisko zobowiązuje do zachowywania się jak z🤬b za kierownicą

nadaje się do polskiej kadry piłki kopanej
Zgłoś
Goliat777 Wczoraj 16:32
Karboksylator napisał/a:

widzę, że ciekawie się tam bawisz z kolegami, skoro od razu pomyslałeś o środku dupy:)

Tak ..r🤬am takie p🤬dy jak ty
Zgłoś