Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Manolito666 2025-07-01, 11:44 1
KNS i wszystko jasne. Nowy Sącz i okolice to bezapelacyjna stolica białych pojebów.
Zgłoś
bastard 2025-07-01, 11:46 3
Leży na autostradzie i nikt go nie rozjechał?
Zgłoś
potwor_z_gowna 2025-07-01, 11:58 2
Wymarzona sytuacja wyłudzenia odszkodowania, wielu szlocha na widok...
Zgłoś
Ziebaj 2025-07-01, 12:12 7
A mnie zastanawia jedno gdzie są k🤬a psy w tym kraju? Całe garnizony dudy szukają? Znajdą go tak samo jak jaworka, jak im się sam zastrzeli i to najlepiej pod komendą. Typ zap🤬la kilkadziesiąt km jak ostatnio psychopata i nikt jie może go z tej trasy ściągnąć na gorącym? Co to k🤬a jest? Ale bohatery jebac kierowców na 50 w dziurze gdzie stoją 2 domy na skrzyż to co w 2 powiecie. J🤬 słabych to I owszem. A tu typ się okazuje op🤬la maniane kilka dni i c🤬j nietykalny. Dramat, dokąd my zmierzamy, ale się wk🤬iłem..
Zgłoś
majeńka 2025-07-01, 12:58
pochminick napisał/a:

nie został uwolniony, tylko stwierdzono, że wyczyny nie spełniały definicji "spowodowania zagrożenia katastrofą w ruchu lądowym" czy jakoś tak. Dzięki temu nie można było tej kutwy ukarać więzieniem. Niebezpiecznie było tak samo,

Jako to "nie powodowały zagrożenia"??? To właśnie niemalże definicja zagrożenia: że jakiś sk🤬iel jeździ niebezpiecznie.

Sędzia kalosz!

Pewnie z łze-KRSu.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
polithe 2025-07-01, 13:34 1
Czemu mu nikt nie wp🤬lil poprostu?
Zgłoś
BatmanBB 2025-07-01, 13:41 1
polithe napisał/a:

Czemu mu nikt nie wp🤬lil poprostu?

Na jedynym z filmów na yt widać na kopie jakieś BMW w drzwi. Zapewne zostawił po sobie ślad, czytaj "wgniecenie" i co? Beemiorz nogi za pas i tyle co widzieli hahaha a często się widzi, jak w tych padlinach niby gangusy jeżdżą. To potwierdza tylko, że w BMW jeżdżą same miękkie pedały. Gdyby tak kopnął mojego merca to c🤬j już by nogi nie miał.
Zgłoś
polithe 2025-07-01, 13:44 1
BatmanBB napisał/a:

Na jedynym z filmów na yt widać na kopie jakieś BMW w drzwi. Zapewne zostawił po sobie ślad, czytaj "wgniecenie" i co? Beemiorz nogi za pas i tyle co widzieli hahaha a często się widzi, jak w tych padlinach niby gangusy jeżdżą. To potwierdza tylko, że w BMW jeżdżą same miękkie pedały. Gdyby tak kopnął mojego merca to c🤬j już by nogi nie miał.

No ja też mam podobne odczucia co do pedalow w BMW
Zgłoś
grodi 2025-07-01, 13:57 2
Tu pomoże tylko solidna deskoterapia z jednoczesnym puszczaniem z dymem tego merca.

podpis użytkownika

wyje wyje wyj🤬e mam
Zgłoś
pochminick 2025-07-01, 13:57 5
majeńka napisał/a:

Jako to "nie powodowały zagrożenia"??? To właśnie niemalże definicja zagrożenia: że jakiś sk🤬iel jeździ niebezpiecznie.
Sędzia kalosz!
Pewnie z łze-KRSu.

Przeczytaj uważnie, co napisałem. Mowa jest o "katastrofie w ruchu lądowym" - to określenie z kodeksu karnego. Ten debil stwarzał zagrożenie, ale nie "zagrożenie katastrofą w ruchu lądowym", za co grozi większa kara.

Czasu już trochę upłynęło, nie pamiętam niuansów tamtej sprawy. Przykryły ją wyczyny nowych pokoleń idiotów.

[ Dodano 2025-07-01, 14:10 ]
Tobiahus96 napisał/a:

K🤬a tyłu kierowców, zamiast zebrać się wszyscy na jednego wp🤬l spuścić i przytrzymać do przyjazdu suki to się każden jeden zesrał. Nie jestem jakiś figo fago ale wiadomo że sam gościu i z 3 facetami by sobie nie poradził a tam było ich momentami pewnie kilkunastu.

Bo w tym kraju jest poj🤬e sądownictwo i organy ścigania. Jak go przyblokujecie, a on wam uszkodzi samochody to bedziecie sie pozniej bujac z odszkodowaniami za szkody i tak dalej. Plus potencjalne problemy za stworzenie zagrozenia w ruchu ladowym.

Kto raz byl w sądzie - czy to cywilnym, czy karnym - ten wie, że nie ma drugiej bardziej poj🤬ej instytucji w tym kraju.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-07-01, 14:46 4
Kierowca mercedesa po tym, jak w trakcie imprezy motoryzacyjnej ,,Ultrace 2025" próbował driftować na jednej z ulic Wrocławia, został natychmiast zatrzymany przez policjantów m.in. w związku ze stwarzaniem zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu i stracił od razu prawo jazdy.
Wrocławscy i opolscy funkcjonariusze ustalają teraz okoliczności innych niebezpiecznych zdarzeń z jego udziałem, w tym tych na autostradzie A4. O dalszym losie skrajnie nieodpowiedzialnego kierowcy zdecyduje sąd.

nto.pl/bandyci-drogowi-na-a4-jak-kierowca-luksusowego-mercedesa-mogl-s...

Tu go zatrzymali, ale ostatecznie, jakimś sposobem, chłop pojechał sobie dalej:

Zgłoś
magilla1984 2025-07-01, 17:24
siwybialy napisał/a:

A mnie jedno zastanawia. Jak taki odklejeniec finansowo sobie radzi. Sądząc po aucie, o ile to jego auto standard życia raczej powyżej średniej klasy prowadzi. Gdzie człowiek błąd popełnił 🥴

Auto z wypożyczalni SWS Cars.
Zgłoś
azerbah 2025-07-01, 20:21
r0x_666 napisał/a:

Wygląda jakby miał epizod psychotyczny, pewnie choroba dwubiegunowa i aktualnie ma manię. Tacy ludzie funkcjonują normalnie wiele lat, początek choroby około 25-30rż i pomiędzy epizodami manii i głębokiej depresji , kiedy są totalnie odklejeni i dysfunkcyjni, są w miarę normalni.

Dziękuję za twoją sofomedyczną diagnozę zza klawiatury, doktorze „Google‑DSM”. Pozwól, że zarysuję fakty, zanim znów oznaczysz wszystko nalepką „mania”:

Miałem dziewczynę - liderkę cyberbezpieczeństwa w austriackim banku: błyskotliwą, piękną, narcystycznie dumą karmioną, deklarującą się jako lesbijka‑machiavelistka z nierozpoznaną schizofrenią. Non stop perorowała o demonach; uznałem to za urojenia i byłem święcie przekonany, że mnie to nie dotknie.

Aż przejąłem jej system wierzeń. Zacząłem widzieć to, co ona - łącznie z morderczymi impulsami. Psychiatra nazwie to „indukowany epizod psychotyczny”, ja nazywam to duchową infiltracją.

Wtedy zawołałem Jezusa, bo zawsze chciałem wierzyć. I w jednej chwili ten koszmar pękł jak bańka mydlana. Pokój zastąpił obsesję. Przeżycie tak realne, że wszelkie „hormonalno‑neuroprzekaźnikowe” bajki brzmią jak akademicki bełkot.

Próbowałem podzielić się Dobrą Nowiną z nią – związek rozsypał się w proch, ale nadzieja wróciła. To nie jest „hiper‑religijny epizod”. To empiryczne świadectwo, że Jezus żyje, ratuje i przywraca zdrowy rozum.

Masz więc „dowód anegdotyczny”? Owszem. Ale w przeciwieństwie do twoich etykietek, ten dowód oddycha, myśli i już nikogo nie chce zabijać. To powinno wystarczyć każdemu, kto potrafi łączyć kropki dalej niż do następnej rubryki ICD‑10.

Zgłoś
Kroki71 2025-07-01, 20:32 1
Rejestracja z KANSAS zobowiązuje. KNS - przeważnie to tumaństwo jak wjeżdża do miasta to głupieje a on zgłupiał na autostradzie.
Zgłoś
zielsaw 2025-07-01, 21:48
Co to za pok🤬?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie