Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kidl3r 2025-07-01, 9:26 11
siwybialy napisał/a:

A mnie jedno zastanawia. Jak taki odklejeniec finansowo sobie radzi. Sądząc po aucie, o ile to jego auto standard życia raczej powyżej średniej klasy prowadzi. Gdzie człowiek błąd popełnił 🥴

Dziś nie mając dzieci , oszukując zus, wykorzystując pracowników, robiąc sobie długi, możesz mieć w tym kraju wszystko.
Mój pracodawca jeździ Q7, a jest głupszy od moich kotów które jedzą muchy.

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
r0x_666 2025-07-01, 9:29 6
Wygląda jakby miał epizod psychotyczny, pewnie choroba dwubiegunowa i aktualnie ma manię. Tacy ludzie funkcjonują normalnie wiele lat, początek choroby około 25-30rż i pomiędzy epizodami manii i głębokiej depresji , kiedy są totalnie odklejeni i dysfunkcyjni, są w miarę normalni.
Zgłoś
masterdisaster 2025-07-01, 9:31 1
Ładne czerwone e30
Zgłoś
pajo81 2025-07-01, 9:34 1
siwybialy napisał/a:

A mnie jedno zastanawia. Jak taki odklejeniec finansowo sobie radzi. Sądząc po aucie, o ile to jego auto standard życia raczej powyżej średniej klasy prowadzi. Gdzie człowiek błąd popełnił 🥴

Gdzieś pisało że to nie jego auto tylko z wypożyczalni ale ile w tym prawdy to nie wiem,
Zgłoś
Chronos 2025-07-01, 9:35
siwybialy napisał/a:

Podobno fura jest z wypożyczalni. Jeśt o tym w dyskusji na facebooku z likna od komentujących powyżej.
Zgłoś
Lastpussy 2025-07-01, 9:46 4
Sprawdzona informacja. To dobry kolega pana Nawrockiego. Ktoś z gabinetu prezydenckiego już się przy tym kręci.
Zgłoś
beeveer 2025-07-01, 9:53 1
szkoda że to akurat dzień bez butloszczochów był. ten tępy sk🤬ysyn dostałby oklep, że aż miło. ale może kidyś będę miał szczęście spotkać tego c🤬la na trasie
Zgłoś
MukaPuka 2025-07-01, 9:57
siwybialy napisał/a:

pewnie rodzicie bogaci, albo jakiś przekręciaż.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Vegeta13 2025-07-01, 10:15
MYKELE napisał/a:

To rodzina Tomasza Hajto?
To nie ta fura
Ciekawe posty zarzucił

Tak to jego rodzina
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-07-01, 10:39 8
Lastpussy napisał/a:

Sprawdzona informacja. To dobry kolega pana Nawrockiego. Ktoś z gabinetu prezydenckiego już się przy tym kręci.

No, bliski kuzyn Jarosława, chrześniak Dudu i syn samej Pawłowicz. Ksiądz do tego

podpis użytkownika

The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Zgłoś
pochminick 2025-07-01, 10:47 1
PsikutaBezS napisał/a:

Np.
"Frog"
"...Ostatecznie został uniewinniony od zarzutów dotyczących rajdów w Warszawie i pod Kielcami.... " - wszystko w temacie

nie został uwolniony, tylko stwierdzono, że wyczyny nie spełniały definicji "spowodowania zagrożenia katastrofą w ruchu lądowym" czy jakoś tak. Dzięki temu nie można było tej kutwy ukarać więzieniem. Niebezpiecznie było tak samo,
Zgłoś
twojstarytofagot 2025-07-01, 10:48 2
strzelać do k🤬y, nie zatrzymywać, o nic nie pytać tylko strzelać po oponach a potem c🤬ja wyjąć i odp🤬lić, do rowu wyj🤬 i naszczać na do widzenia. nikomu nie jest potrzebny taki chwast, jedyne co robi to marnuje tlen i blokuje ludziom przestrzeń życiową

podpis użytkownika

Partia Faszystowskiego Ż🤬dosojuszu Eurosovieckiej Komuny
Zgłoś
alekoleś 2025-07-01, 10:59
siwybialy napisał/a:

wg o2 samochod z wypozyczalni, tak wiec jak ubezpieczony dodatkowo, to mogl popuscic wodze fantazji 🤣
Zgłoś
wrzesin602 2025-07-01, 11:15 4
Goliat777 napisał/a:

Z🤬b totalny . Ludzie się boją bo nigdy nie wiedza kto siedzi za kierownicą i czy czasem nie ma w ręku klamki lub noża..bo w ostatnim czasie i w naszym kraju jest to już bardzo modne. Tym bardziej jeśli jedzie się z dzieckiem lub żona w ciąży jak koleś w drugim filmiku.
Powinien trafić na pojeba większego niż on ..to by wyrwał chwasta.

Czekam na taką k🤬ę na mojej drodze
Zgłoś
shoe5maker 2025-07-01, 11:19 1
Dobrze było by jakby ekipa odwracała jego uwagę a ktoś inny podp🤬lił mu samochód. Tak wiem wypożyczony ale co by z buta zap🤬lał to jego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie