A mnie jedno zastanawia. Jak taki odklejeniec finansowo sobie radzi. Sądząc po aucie, o ile to jego auto standard życia raczej powyżej średniej klasy prowadzi. Gdzie człowiek błąd popełnił 🥴
Dziś nie mając dzieci , oszukując zus, wykorzystując pracowników, robiąc sobie długi, możesz mieć w tym kraju wszystko.
Mój pracodawca jeździ Q7, a jest głupszy od moich kotów które jedzą muchy.
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.A mnie jedno zastanawia. Jak taki odklejeniec finansowo sobie radzi. Sądząc po aucie, o ile to jego auto standard życia raczej powyżej średniej klasy prowadzi. Gdzie człowiek błąd popełnił 🥴
Gdzieś pisało że to nie jego auto tylko z wypożyczalni ale ile w tym prawdy to nie wiem,
A mnie jedno zastanawia. Jak taki odklejeniec finansowo sobie radzi. Sądząc po aucie, o ile to jego auto standard życia raczej powyżej średniej klasy prowadzi. Gdzie człowiek błąd popełnił 🥴
Podobno fura jest z wypożyczalni. Jeśt o tym w dyskusji na facebooku z likna od komentujących powyżej.
pewnie rodzicie bogaci, albo jakiś przekręciaż.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.To rodzina Tomasza Hajto?
To nie ta fura
Ciekawe posty zarzucił
Tak to jego rodzina
Sprawdzona informacja. To dobry kolega pana Nawrockiego. Ktoś z gabinetu prezydenckiego już się przy tym kręci.
No, bliski kuzyn Jarosława, chrześniak Dudu i syn samej Pawłowicz. Ksiądz do tego

podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movementNp.
"Frog"
"...Ostatecznie został uniewinniony od zarzutów dotyczących rajdów w Warszawie i pod Kielcami.... " - wszystko w temacie
nie został uwolniony, tylko stwierdzono, że wyczyny nie spełniały definicji "spowodowania zagrożenia katastrofą w ruchu lądowym" czy jakoś tak. Dzięki temu nie można było tej kutwy ukarać więzieniem. Niebezpiecznie było tak samo,
podpis użytkownika
Partia Faszystowskiego Ż🤬dosojuszu Eurosovieckiej KomunyA mnie jedno zastanawia. Jak taki odklejeniec finansowo sobie radzi. Sądząc po aucie, o ile to jego auto standard życia raczej powyżej średniej klasy prowadzi. Gdzie człowiek błąd popełnił 🥴
wg o2 samochod z wypozyczalni, tak wiec jak ubezpieczony dodatkowo, to mogl popuscic wodze fantazji 🤣
Z🤬b totalny . Ludzie się boją bo nigdy nie wiedza kto siedzi za kierownicą i czy czasem nie ma w ręku klamki lub noża..bo w ostatnim czasie i w naszym kraju jest to już bardzo modne. Tym bardziej jeśli jedzie się z dzieckiem lub żona w ciąży jak koleś w drugim filmiku.
Powinien trafić na pojeba większego niż on ..to by wyrwał chwasta.
Czekam na taką k🤬ę na mojej drodze