A mnie jedno zastanawia. Jak taki odklejeniec finansowo sobie radzi. Sądząc po aucie, o ile to jego auto standard życia raczej powyżej średniej klasy prowadzi. Gdzie człowiek błąd popełnił 🥴
Dziś nie mając dzieci , oszukując zus, wykorzystując pracowników, robiąc sobie długi, możesz mieć w tym kraju wszystko.
Mój pracodawca jeździ Q7, a jest głupszy od moich kotów które jedzą muchy.
A mnie jedno zastanawia. Jak taki odklejeniec finansowo sobie radzi. Sądząc po aucie, o ile to jego auto standard życia raczej powyżej średniej klasy prowadzi. Gdzie człowiek błąd popełnił 🥴
Gdzieś pisało że to nie jego auto tylko z wypożyczalni ale ile w tym prawdy to nie wiem,
Podobno fura jest z wypożyczalni. Jeśt o tym w dyskusji na facebooku z likna od komentujących powyżej.
pewnie rodzicie bogaci, albo jakiś przekręciaż.
To rodzina Tomasza Hajto?
To nie ta fura
Ciekawe posty zarzucił
Tak to jego rodzina
Np.
"Frog"
"...Ostatecznie został uniewinniony od zarzutów dotyczących rajdów w Warszawie i pod Kielcami.... " - wszystko w temacie
nie został uwolniony, tylko stwierdzono, że wyczyny nie spełniały definicji "spowodowania zagrożenia katastrofą w ruchu lądowym" czy jakoś tak. Dzięki temu nie można było tej kutwy ukarać więzieniem. Niebezpiecznie było tak samo,
wg o2 samochod z wypozyczalni, tak wiec jak ubezpieczony dodatkowo, to mogl popuscic wodze fantazji 🤣
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie