Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pojedynek
specjal01 • 2025-07-17, 15:20
Chińskie auto staje do pojedynku z jakimiś odpadami

Śmieszne? Dla mnie bardzo
Zgłoś
Kici-Kici Wczoraj 8:55
Klienci BMW to od dawna byli kretyni. Tylko Mercedes.
Zgłoś
Kidl3r Wczoraj 10:00 2
Damianos88 napisał/a:

My nie mamy ani jednej przez komuche która trwała do lat 90 a później transformacja i kapitalizm dopiero od lat 2000 możemy się rozwijać

Zapomniałeś dodać zapijaczoną szlachtę rozp🤬alajacą majątek i 123 lata ojczyzny na ksieżycu.

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
mun66 Wczoraj 17:47
Filmik omawiany setki razy.
Porównanie auta z zawieszeniem pneumatycznym w trybie wertepy ze sportowymi zawierzeniami. ale idioci się podniecają.
Zgłoś
majeńka Wczoraj 17:48
Kidl3r napisał/a:

Zapomniałeś dodać zapijaczoną szlachtę rozp🤬alajacą majątek i 123 lata ojczyzny na ksieżycu.

Rządy debili mamy gdzieś tak od Mieszka.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
mun66 Wczoraj 17:50
specjal01 napisał/a:

my nie mamy ani jednej przez rządy uległe niemcom...

Aha to dlatego Włosi stracili Fiata, amerykanie Jeepa, opla. nissan to trup, a volkswagen zamyka fabryki.
To wszystko przez uległe polskie rządy.
Na szczęście Czesi maja... a nie, oni też nic nie mają. Skoda to niemiecka firma.

Wszedzie spisek. Tymczasem prawda jest taka, że motoryzacja to kiepski biznes, który nie zarabia.
Można nie splajtowac jak się ma cały świat i produkuje ponad milion samochodów rocznie.

Izera była super pomysłem. Spalono 300 mln i pokazano gipsowy odlew z Włoch.
Zgłoś
specjal01 Wczoraj 21:17
mun66 napisał/a:

Aha to dlatego Włosi stracili Fiata, amerykanie Jeepa, opla. nissan to trup, a volkswagen zamyka fabryki.
To wszystko przez uległe polskie rządy.
Na szczęście Czesi maja... a nie, oni też nic nie mają. Skoda to niemiecka firma.
Wszedzie spisek. Tymczasem prawda jest taka, że motoryzacja to kiepski biznes, który nie zarabia.
Można nie splajtowac jak się ma cały świat i produkuje ponad milion samochodów rocznie.
Izera była super pomysłem. Spalono 300 mln i pokazano gipsowy odlew z Włoch.

Ile ty masz lat chłopczyku, że ostatnie 25 lat masz wyjęte z życiorysu i nie wiesz co się w Polsce wydarzyło?

W Polsce miały powstać dwie fabryki chińskich samochodów.
Przygłupy z PL w parlamencie europejskim za namową niemców głosowali za wprowadzeniem sankcji na Chiny, po czym w trakcie głosowania niemcy się wycofały a Polska znowu została z ręka w nocniku. Fabryki które miały być w Polsce powstają w krajach, które były przeciw sankcjom na Chiny.
Izera: Chińczycy jak zobaczyli ten projekt to go wyśmiali. Projekt kiedy trafił do Chin był już przestarzały...
Zgłoś
MariolaBezPindola Dzisiaj 9:48 1
JoSeed napisał/a:

Oooo... takie auto by mnie się przydało... wreszcie bym trafiała tuszem w rzęsy... 😍

Chyba dildem do pieroga 🥟
Zgłoś