Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pojedynek
specjal01 • 2025-07-17, 15:20
Chińskie auto staje do pojedynku z jakimiś odpadami

Śmieszne? Dla mnie bardzo
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-07-17, 15:37 6
Dobre... 👍🏻 Skośniaki przejmą rynek, nie ma bata. Jeżeli utrzymają tempo ekspansji to 10 lat i wszyscy się przesiądą na chińczyki. I to w sumie dobrze wpłynie na poziom bezpieczeństwa na drogach, bo nic bardziej mnie nie bawi niż twierdzenie że lepsze 5 czy 6 letnie, pospawane z trzech, Audi czy tam inne BMW, niż nowiuteńki chińczyk w tej samej cenie...
I nie, nie jeżdzę chińczykiem, ale gdybym teraz kupował samochód, to poważnie bym rozważył temat.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-17, 15:41 18
Oooo... takie auto by mnie się przydało... wreszcie bym trafiała tuszem w rzęsy... 😍
Zgłoś
specjal01 2025-07-17, 15:44 13
Shaolin_Majster napisał/a:

Dobre... 👍🏻 Skośniaki przejmą rynek, nie ma bata. Jeżeli utrzymają tempo ekspansji to 10 lat i wszyscy się przesiądą na chińczyki. I to w sumie dobrze wpłynie na poziom bezpieczeństwa na drogach, bo nic bardziej mnie nie bawi niż twierdzenie że lepsze 5 czy 6 letnie, pospawane z trzech, Audi czy tam inne BMW, niż nowiuteńki chińczyk w tej samej cenie...
I nie, nie jeżdzę chińczykiem, ale gdybym teraz kupował samochód, to poważnie bym rozważył temat.

W Chinach jest ponad 130 marek samochodów, my nie mamy ani jednej przez rządy uległe niemcom...
Zgłoś
darek1234 2025-07-17, 15:47 5
specjal01 napisał/a:

W Chinach jest ponad 130 marek samochodów, my nie mamy ani jednej przez rządy uległe niemcom...

No nadal czegoś nie rozumiem - dlaczego Pierdnij i Spocznij nie zaczęło jakiś projektów motoryzacyjnych? Pomijam autobusy na wodór i pisowską aferę z Ursusem. Jeśli PiS tak bardzo nienawidziło Niemców to... nic nie rozumiem
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-07-17, 15:51 4
specjal01 napisał/a:

Stary, motoryzacja to zaledwie wierzcholek góry lodowej. Rządy uległe niemcom, kacapom i rzymianom dążą do tego żebyśmy nie mieli nic.

Emergetyki, przemysłu, rolnictwa... Dążą żeby Ukropolin był czarnym lądem Europy. 😐
I sam wiesz że zapewne zaraz rozpęta się gównoburza.... 😁😛

Pozdrawiam Cię serdecznie, świetne tematy wrzucasz, brawo, jestem fanem.
Z wyrazami szacunku.🙏🏻 Shaolin. 🙅🏻
Zgłoś
kuba1986 2025-07-17, 15:52
Kto projektował to BMW? Jest okropne, dramat
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-07-17, 15:53 5
JoSeed napisał/a:

Oooo... takie auto by mnie się przydało... wreszcie bym trafiała tuszem w rzęsy... 😍

Dobrze ze wibratora nie używasz w czasie jazdy... 😂
Zgłoś
kuba1986 2025-07-17, 15:56 4
Shaolin_Majster napisał/a:

Dobrze ze wibratora nie używasz w czasie jazdy... 😂

A skąd wiesz, że nie używa?
Zgłoś
JoSeed 2025-07-17, 16:04 4
kuba1986 napisał/a:

A skąd wiesz, że nie używa?

Właśnie 😎
Ale do tego trzęsące się auto może być 😁
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-07-17, 16:40 3
JoSeed napisał/a:

Właśnie 😎
Ale do tego trzęsące się auto może być 😁

No dobra, ale można nie trafić w ... Z resztą nieważne, dżemtelmen nie mówi o takich rzeczach. 🤐😎
Zgłoś
turor 2025-07-17, 16:42 4
darek1234 napisał/a:

No nadal czegoś nie rozumiem - dlaczego Pierdnij i Spocznij nie zaczęło jakiś projektów motoryzacyjnych? Pomijam autobusy na wodór i pisowską aferę z Ursusem. Jeśli PiS tak bardzo nienawidziło Niemców to... nic nie rozumiem

W grudniu 2024 szef resortu Jakub Jaworowski ogłosił przełom w sprawie, decydując się jednak na całkowite zarzucenie projektu pod marką Izera i odejście od planu uruchomienia w Jaworznie produkcji samochodów elektrycznych własnej marki.

Duży ochłap niemiec rzucił ci ze stołu za te brednie ?
Zgłoś
darek1234 2025-07-17, 16:49 2
turor napisał/a:

W grudniu 2024 szef resortu Jakub Jaworowski ogłosił przełom w sprawie, decydując się jednak na całkowite zarzucenie projektu pod marką Izera i odejście od planu uruchomienia w Jaworznie produkcji samochodów elektrycznych własnej marki.
Duży ochłap niemiec rzucił ci ze stołu za te brednie ?

No widzisz, nie dość, że jesteś głupim pisowcem, do tego nie umiesz kompletnie czytać, ani rozumować właściwie. To już nie jesteś przeciwko Niemcom, czy jednak jesteś, bo czegoś nie rozumiem? Z kim kooperowało ElectroMobility Poland, odpowiesz?
Zgłoś
Damianos88 2025-07-17, 16:50 1
specjal01 napisał/a:

My nie mamy ani jednej przez komuche która trwała do lat 90 a później transformacja i kapitalizm dopiero od lat 2000 możemy się rozwijać
Zgłoś
kranik123 2025-07-17, 17:10 13
Samochód z zawieszeniem pneumatycznym w najbardziej komfortowym ustawieniu vs auta bez pneumatyki z zawiesznuem w trybie sport... No kto by pomyśla, że to tak będzie wyglądało. Mam nadzieję że nie ma tutaj aż tak naiwnych, którzy wzięli ten test na poważnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie