👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygląda jak pod monopolowym, widziałem nie raz takie sparingi...
"Kukła" zarabia 200zł za godzinę. Mój kolega organizował kursy sztuki walki dla korpoludków, więc jestem w temacie.
Zawsze wśród kursantów są podstawieni ludzie dla lepszego efektu. Wtedy siurki z korpo są dowartościowani i dumni, że uczestniczą w prawdziwym szkoleniu dla twardzieli
Zawsze wśród kursantów są podstawieni ludzie dla lepszego efektu. Wtedy siurki z korpo są dowartościowani i dumni, że uczestniczą w prawdziwym szkoleniu dla twardzieli

smc napisał/a:
"Kukła" zarabia 200zł za godzinę. Mój kolega organizował kursy sztuki walki dla korpoludków, więc jestem w temacie.
Trochę bajkopisujesz. Raz być tak rzuconym jak szmatą i masz wszystkiego dosyć. Trzy razy to już nie wstaniesz. W godzinę pewnie byś 10 razy umarł.
smc napisał/a:
Kolega poszedł kiedyś na podobny pokaz, tyle że karate. Było kilku chętnych z widowni, ale dość szybko się z nimi rozprawił. Zgłosił się też kolega... Po 3 razie, gdy trener padł na mordę, podał mu rękę i zapytał czy coś ćwiczy. Owszem, ćwiczył, i to dużo, a wyszedł na matę, bo trener wydawał się być bufonem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie