Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Oto piękny pokaz tego co możecie zrobić swoim nowiutkim terenowym Jeepem.
Założę się, że wasze e36 1.6 lpg mpower i gólfy dwójki, a jak kumpel pożyczy to trójki, tego nie potrafią!

Szach mat!

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
momonon 2017-09-10, 11:17 12
tyłem by wjechał
Zgłoś
Tafariel 2017-09-10, 12:39 3
No zrobił backflipa, więc pokaz udany

podpis użytkownika

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
S................n 2017-09-10, 13:51 7
Przodem też by wjechał jak by nie spanikował i nie wcisnął gazu.

I takie wzniesienia pokonuje się na włączonym reduktorze
Zgłoś
rlkp 2017-09-10, 14:27 10
Popełnił jeden prosty błąd, nie miał załączonego przedniego napędu. Wczoraj w Gliwicach miałem okazje jeździć moim jeepem, który jest podobnie zmodyfikowany i rampa była o wiele wyższa, a nic podobnego się nie wydarzyło.

No cóż ale hamburgery wolą inaczej

---> ma ktoś link źródłowy do youtube?? <---
Zgłoś
Taz 2017-09-10, 14:36 7
@up
Podobnie zmodyfikowany? do starego wujka zapakował lift i większe koła...
Tamten wrangler ciut bardziej pomodzony... i jego wielkie koła mogły byc przyczyna rolki. Zero rozpędu na podjeździe, stanął w połowie... tylko krok do katastrofy

podpis użytkownika

Sometimes good people must do bad things.
To protect the sheep you gotta catch the wolf.
Zgłoś
JedkerTC 2017-09-10, 14:49 1
rlkp, LA masz czy bieda lift 2'+2'podkładki bez reg. panharda? Swoją drogą kolor taki sam jak mojego WuJka:)

Btw, Rosolsky piona za CNL
Zgłoś
rlkp 2017-09-10, 15:05 2
@JedkerTC

MA zestaw 6" LA Clayton + fox, panhard regulowany z super PRO, ogólnie modyfikacje za ponad 20k
Zgłoś
JedkerTC 2017-09-10, 15:37 1
To o takie drobnostki jak wał na podwójnym czy przedłużone przewody pytać nie będę. Kozak
Zgłoś
rlkp 2017-09-10, 15:42 5
@Rosolsky

Mam do mojego koła 35" które będę teraz zakładał na ujemny ET. Wracając do tego Wranglera, znajomy ma też mocno zmodyfikowanego i na Jeep Camp z kołami 37" bez problemu to przejechał. Tutaj błędem było wjazd z napędem tylnim i fakt jak stwierdziłeś za dużo gazu. Jeżeli miałby włączony reduktor nie musiałby się wysilać. Natomiast może chciał coś udowodnić i klapa...

Jeżdżę w rajdach od kilku lat, przejadłem temat jeepów z każdej strony i wiem że wypadki się zdarzają ale tylko z winy kierującego. Ok Wrangler ma lekką dupę, ale użycie 4x4 uratowałoby go przed efektownym jebnięciem.

@JedkerTC
jak masz lekko pomotanego Jeepa, zapraszam do wzięcia udziału w Beskid Adventure 16.09.2017.
Są 3 kategorie

Turystyk (auta seryjne)
Adventure (auta od 2" do 6")
Extreme (zmoty)

Świetna zabawa z rywalizacją o pieczątki, 90% jeepów, obecnie udział bierze 45 załóg z całej Polski

Mam wał na podwójnym krzyżaku, ale też wał z ZJ 4.0 polift na homo, bo długość idealna, zmieniam w zależności od przeznaczenia
Zgłoś
JedkerTC 2017-09-10, 15:45 1
Z chęcią, ale wpierw stań za mnie jako zmiennik na służbie w weekend, a potem pojedź za mnie na ćwiczenie Dragon17 . Nie mniej na jakimś spędowisku pewnie się znajdziemy. JeepCamp w przyszłym roku mnie interesuje.
Zgłoś
T................l 2017-09-10, 15:47 4
rlkp napisał/a:

Popełnił jeden prosty błąd, nie miał załączonego przedniego napędu. Wczoraj w Gliwicach miałem okazje jeździć moim jeepem, który jest podobnie zmodyfikowany i rampa była o wiele wyższa, a nic podobnego się nie wydarzyło.

Przecież rampa z filmiku jest zdecydowanie bardziej stroma.
Zgłoś
JedkerTC 2017-09-10, 15:58 1
Up. Perspektywa
Zgłoś
albazsanagycjib 2017-09-10, 16:12 2
Jeepy auta dla pedałów w rurkach.
Zgłoś
J................8 2017-09-10, 16:37 4
@up jebiesz cebulą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie