Dzisiaj w mojej skrzynce pocztowej znajdowała się wiadomość od zagorzałego przeciwnika obecnego ustroju naszego kraju, który podpisał się jako "pokolenie JPII". Ciekawe w tym wszystkim jest to, że każdy z naszych sąsiadów miał identyczną wiadomość w swojej skrzynce i każda z nich była... pisana ręcznie :O Mógł sobie ten ktoś to skserować, ale wybrał dłuższą drogę w walce z władzą
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-09-08, 20:42
Up. Mam nadzieję że coś bierzesz na te zaburzenia...
konto usunięte
2013-09-08, 21:06
to chyba sie przysluzyl tym ze jest aids w afryce
____
2013-09-08, 21:25
Pisała kobieta w wieku około 40 lat, pod wpływem sporych emocji.
konto usunięte
2013-09-08, 21:26
@Xardas, tak twoją siostrę jak jesteś w robocie. Dobra jest.
dzul
2013-09-08, 21:35
konto usunięte
2013-09-08, 22:03
mi tam jest zajebiście, nie kolekcjonuje pieniędzy, zarabiam dużo i wydaje dużo
gordonviet napisał/a:
@Xardas, tak twoją siostrę jak jesteś w robocie. Dobra jest.
LoL. Zabiła by cię spojrzeniem. Ma alergię na lewactwo.
Ale na pocieszenie powiem Ci, że trzymasz poziom.
konto usunięte
2013-09-08, 23:15
ale będą jaja jak Macierewicz zostanie ministrem (ja prognozuję, że sprawiedliwości). Jak to mawiał Jacek Kuroń po obaleniu komuny - lepiej nie będzie ale na pewno śmieszniej
konto usunięte
2013-09-09, 0:19
to że napisała to odręcznie i nie zkserowała tylko każdy z sąsiadów dostał taki liścik znaczy że szanuje adresatów.
gordonviet ogólnie to pierdzę w twoim kierunku:
konto usunięte
2013-09-09, 13:41
I znak Polski Walczącej, teraz każdy głupi k🤬s wyciera sobie brudny ryj tym symbolem.
konto usunięte
2013-09-09, 19:40