Chyba komentarz tego Miko, mówi wszystko. Ale ostatnio na pejsbukach zauważyłem że jest wysyp takiego gówna, p🤬dy boją się podejść zagadać, więc opisują ofiarę i karzą zostawić na siebie namiar, po prostu wstyd.
Oświęcim... seicento... mogli nie mieć czasu się poznać, bo ochrona była.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
W epoce powszechnej komunikacji, ludzie paradoksalnie cofnęli się w relacjach międzyludzkich...
Na ogół jeśli dziewczyna co dwa wyrazy wstawia te zj🤬e emotki, albo pisze na portalach społecznościowych pod każdym zdjęciem swoich koleżanek "Najpiękniejsza!" / "Gorąca" itd. to jest nie wartą uwagi głupią p🤬dą. Dobrze więc, że nie przekazali sobie tych numerów. Mieli farta

"sb"... Nie wiem czy jest coś, co mnie bardziej drażni w postach w internecie od "sb".
może wzięli numer tylko nie zadzwonili i dziewczyny teraz się niecierpliwią, pomyśleliście o tym? nie sądzę
Cytat:
"sb"... Nie wiem czy jest coś, co mnie bardziej drażni w postach w internecie od "sb".
Mnie drażni zarówno w necie jak i poza nim nieumiejętność używania słowa 'bynajmniej' przez ludzi.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Insaner napisał/a:
Na ogół jeśli dziewczyna co dwa wyrazy wstawia te zj🤬e emotki, albo pisze na portalach społecznościowych pod każdym zdjęciem swoich koleżanek "Najpiękniejsza!" / "Gorąca" itd. to jest nie wartą uwagi głupią p🤬dą. Dobrze więc, że nie przekazali sobie tych numerów. Mieli farta
![]()
kto wybrzydza ten nie r🤬a

@Clarx - a co mnie to gowno obchodzi, mam ochote aie posmiac to sie posmieje i nie zepsuja mi tego jakies na sile wyciagane wnioski