Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Polacy nie gęsi... Ręcznie robione osady do karabinków
konto usunięte • 2013-01-03, 0:23
Pewnie nie każdy wie, że mamy w Polsce producenta ręcznie robionych osad do broni. Koleś znajduje się w światowej czołówce producentów customowych osad, a niektóre jego prace zapierają dech w piersiach każdemu pasjonatowi łowiectwa.
Pisały o nim największe magazyny na świecie a w Polsce o tym cisza.Mamy kolejny towar eksportowy mimo ,że w tak małom popularnej dziedzinie.
Przedstawiam kilka jego prac koleś wymiata jeśli chodzi o mnie...

filmik przydługi ale wydaje mi sie, że jest to nie lada gratka dla każdego strzelającego sadola. Poza tym nasz chłop!
Od 11:20 ekstremalnie odjechane prace ale warto obejrzeć całe.
Darz bór
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
denardes 2013-01-03, 0:28
O takich ludziach się nie mówi, no chyba że wybieliłby sobie odbyt... wtedy zostałby celebrytą.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 0:43
Ta czarna z 8:03 to jakiś obłęd! Piwo!

Chciałbym mieć sztukę takiej broni, nawet nie musiałbym z niej strzelać (chociaż w swoim żywiole bron pokazuje swoje prawdziwe piękno), wystarczałoby mi żeby wisiała na ścianie. Piękna ozdoba.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 1:39
Zajebiiiste
Ale przychodzi im do glowy pewna mysl. Mozna wiec kupic sama lufe z mechanizmem(tak, jestem laikiem), bez osady? I jesli tak, to czy toto samo w sobie jest funkcjonalne, a te osady to tylko 'nakladki', czy sa absolutnie niezbednym elementem konstrukcji?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 3:43
lukasz-pietruszka.hostit.pl/news.php

lukasz-pietruszka.hostit.pl/showphoto.php?photo_id=1293 To jest jedeno z jego arcydzieł!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 9:02
Zwierzynie i tak wszystko jedno
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 9:15
OSADA do karabinu - w pierwszej chwili myślałem ze chodzi o gniazdo karabinu, takie miejsce z którego się strzela. Trzeba wpisać nowe słowo do słownika personalnego. Osada ląduje obok "obsadki na szybkensa" ja pewna niemłoda już dama nazywała swoją potrzebę fizjologiczną. ehh wspomnienia
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 9:26 2
Facet nie sprzedaje w Polsce bo nie opłaca się gdyż jego towar ma taką cenę, że może 2 albo 3 osoby w kraju stać na to
I wydaje Mi się, że fachowo to się nazywa "łoże" a nie osada i po za tym robi kolby.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 11:40
Darz bór
Zgłoś
przesmiewca 2013-01-03, 11:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 11:52 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 12:03
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 12:13
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-03, 12:21
uuuu wychodze z ciemnogrodu i daje piwo!
Zgłoś
dudek146 2013-01-03, 12:28
Nie żebym się czepiał ale na filmiku nie ma żadnej broni myśliwskiej.
W większości są to sportowe karabinki (wiatrówki) sporadycznie pojawiło się kilka egzemplarzy broni czarnoprochowej (repliki).
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem