Opinia publiczna na temat legalizacji marihuany
A wy sadole jakiego jesteście zdania? Marihuana robi z ludzi nienormalnych, czy łagodzi obyczaje?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem z legalizacją ponieważ niezłe pieniądze można by na tym zarabiać, ale patrząc obiektywnie to żadna używka nie jest dobra.
a czy marijuana jest z konopii??
VSP
2022-08-07, 0:15
Co to tutaj robi?
Dla każdego co innego.
Tak czy inaczej jednego nie mieszać z drugim.
Pijesz wódę nie pij piwa.
Palisz zioło nie chlej...
Itp itd
Ale czy marihuana jest z konopii?
Skoro alkohol jest legalny to i marycha powinna być.
Ale takie same zasady. Tzn palić można w swoim domu-czy tam u znajomych. Oraz w jakiś klubach z fajek.
Zakaz jarania na ulicach, miejscach publicznych ect.
A jeśli zjarany będzie łaził po ulicy i robił zamęt , to zwinąć go jak pijanego.
konto usunięte
2022-08-07, 1:36
sram na to, raz próbowałem, wystarczy, ludzie co palą to gówno regularnie mają z mózgu sieczkę, gładki mózg
Paliłem i od jakiś 3-4 lat nie palę bo miałem bad tripy po tym i przestało mnie to jarać ...
Nie, bo można się zaćpać na śmierć!
powiem z własnego doświadczenia... kiedy byłem w trakcie chemioterapii to mi życie uratowała , niestety 4 lata temu musiałem się posiłkować czarnym rynkiem. bo wtedy żaden lekarz nie mógł mi przepisać bo to nowość i tylko 3 apteki w Polsce sprzedawały.... i szczerze mi szkoda pacjentów onkologicznych którzy nie mają wiedzy i możliwości ....