T................d
2012-11-10, 15:01
Trójmiasto
Sopot - ćpuny i alkoholicy myślący tylko o zabawie na Monciaku, w rzeczywistości nikt ich nie lubi, nawet oni sami dzielą się na Sopot Górny i Dolny. Oprócz dzikiej swołoczy do lat 25 są tam także emeryci pamiętający chrzest Polski mieszkający w willach przyznanych im po wojnie i robiącym z nich jakieś nowoczesne domki (wychodzi gównianie), połowę tej, raptem, 20-osobowej zgrai powinno się wywieźć na Syberię.
Gdańsk - miasto z dupy. Niby stare i ważne dla historii, to jednak panuje tam bród i smród. Lechia nienawidzi Arki i vice versa. Orunia to wylęgarnia patologii i stolica hodowców gołębi. We Wrzeszczu nie ma domów, są tylko biurowce, jedynym obszarem w miarę cywilizowanym jest Przymorze. System ulic Gdańska musiał być robiony w kuchni. Ktoś wziął makaron do spaghetti, odcisnął w rondlu i jeb**ł o ścianę, na wzór czego kładziono ulice.
Gdynia - miasto w którym nikt nie mieszka, tylko ewentualnie pracuje. Przy centrum miasta są ogródki działkowe. Z wyżej wymienioną Orunią o tytuł centrum przestępczego świata konkuruje Chylonia i Obłuże. Za dnia ulica Zamenhofa jest w porządku. Jednak po zachodzie słońca ludzie zabijają tam okna deskami i szykują broń. Na Kamiennej Górze nie mieszka nikt oprócz pewnego milionera, w którego posiadaniu znajduje się połową Kamienno Górskich will. Żeby jednak to przepiękne miasto nie kojarzyło się wam tak źle, dodam, że w stoczni swoją bazę wypadową mają sataniści.
T................h
2012-11-10, 15:01
gordonviet napisał/a:
Widzę, że do Wrocławia i jego mieszkańców się nikt nie przyp🤬ala. Nice
Ponieważ wy wszyscy z Dolnego Śląska jesteście z pochodzenia kresowiakami, pół-ukraincami, pół-białorusinami czy w jakiejś częśc austriakami i węgrami. Zasadniczo nie zauważam szczególnie dużej róznicy między wami a mną
g................t
2012-11-10, 15:09
ment200 napisał/a:
Ponieważ wy wszyscy z Dolnego Śląska jesteście z pochodzenia kresowiakami, pół-ukraincami, pół-białorusinami czy w jakiejś częśc austriakami i węgrami. Zasadniczo nie zauważam szczególnie dużej róznicy między wami a mną
Z małą różnicą, że u siebie jeździcie furmankami zaprzęgniętymi w stare kobyły po błotnistych traktach a my mamy trzypasmową autostradę na około miasta. Poza tym różnic nie ma za wielkich
r................d
2012-11-10, 15:12
Super R🤬acz napisał/a:
A to odnosi się do wszystkich.
s................k
2012-11-10, 15:39
HouseFly92
napisales jedno slowko po slonsku chyba najbardziej uzywane i zrobiles w nim blad. Niy poradzisz godac.
Misiekman, ja Ci na ten przykład serdecznie współczuję. Postarałeś się, założyłeś temat o stereotypach związanych z pochodzeniem ludzi, a forumowicze - zamiast wyciągnąć wnioski - trzymają się ślepo tych stereotypów i kłócą się o to, kto jest gorszą gnidą z racji miejsca urodzenia, do tego kilku baranów nie doczytało i uważa, że stereotypy z pierwszej wypowiedzi to Twoja prywatna opinia. Tylko kilka osób raczyło zauważyć, że c🤬jem może być każdy, niezależnie od pochodzenia.
Wzniosła idea, ciekawa koncepcja, trochę trudu - a banda nieumiejących czytać cudaków dalej się kłóci.
podpis użytkownika
Post mortem per rectum
Kaszubi - mówią joo i wciągają tabakę na metry. Mają morze, lasy i jeziora. Po sezonie sprzątają syf, jaki zostawia większość turystów z innych regionów Polski przy swoich działkach.
podpis użytkownika
"Ktoś, kto lubi muzykę, nie powinien się zawężać do jednego gatunku."
g................D
2012-11-10, 16:17
nie górali tylko goroli cepie
szl.wikipedia.org/wiki/Gorol
M................n
2012-11-10, 17:15
Prometeus Coprophagus napisał/a:
Misiekman, ja Ci na ten przykład serdecznie współczuję. Postarałeś się, założyłeś temat o stereotypach związanych z pochodzeniem ludzi, a forumowicze - zamiast wyciągnąć wnioski - trzymają się ślepo tych stereotypów i kłócą się o to, kto jest gorszą gnidą z racji miejsca urodzenia, do tego kilku baranów nie doczytało i uważa, że stereotypy z pierwszej wypowiedzi to Twoja prywatna opinia. Tylko kilka osób raczyło zauważyć, że c🤬jem może być każdy, niezależnie od pochodzenia.
Wzniosła idea, ciekawa koncepcja, trochę trudu - a banda nieumiejących czytać cudaków dalej się kłóci.
Dziękuję. Miło jest czytać takie komentarze jak Twój. szkoda, że tak mało ludzi zrozumiało co miałem do przekazania.
C🤬j! Takie czasy, że debilizm jest w modzie...
Mój dziadek gorol, chrzestni ślązacy, a sam mieszkam w łódzkim, do którego odziwo nikt się nie dop🤬lił. Ciekawe ile osób znienawidziłoby mnie na tle pochodzenia i mojej rodziny
s................t
2012-11-10, 21:04
Zapytaj jeszcze o Zagłębiaków (najlepiej podaj się za Sosnowiczana) i Kieleckie.
Q................k
2012-11-10, 21:43
Ja jestem Lubuszaninem i nie obrażam ludzi dlatego,że pochodzą z innego regionu Polski,obrażam ich dlatego,że to lubię i na to zasługują.
"Mieszkaniec Lubelszczyzny:
Tępy wieśniak, zaciąga po rosyjsku, komuch albo chociaż lewak, biedny alkoholik z Polski D bo B zajęte jest dla Świętokrzyskiego, powinno się ich wybić, Lubelszczyznę obsadzić lasem i zrobić jedną wielką daczę dla całej UE i trzepać na tym kasiorę."
A co do tego,to nie jestem wieśniakiem(pochodzę z miasta i mam wpojone zasady kultury-jak wielu mieszkańców tego województwa),tak chciałbym się nauczyć rosyjskiego lecz nie mam akcentu,nie jestem też komuchem ani lewakiem,jestem średniozamożny,pije alkohol w umiarkowanych ilościach(zazwyczaj),Lubuskie jest piękne,jak ktoś chce Nas wybić to nigdzie się nie przenosimy,niech próbuje,dzięki lasów mamy dużo i nienawidzę Unii,a kasiorę powinno się trzepać na więźniach a nie ich utrzymywać.
M................n
2012-11-10, 22:06
Qrecik napisał/a:
Ja jestem Lubuszaninem"Mieszkaniec Lubelszczyzny:
Czy ty k🤬a czytać nie potrafisz? Ja p🤬le....
Lubelszczyzny K🤬a rozumiesz różnicę?
Nie mam zamiaru już nic dopisywać. Poświęciłem dostatecznie dużo wolnego czasu za co nagrodą są takie jak powyższa wypowiedzi półmózgów.
Sorki, ale starczy już.