...okazuje się nie najlepszym pomysłem. Na jednym z palców Dżakarty (stolica Indonezji) nad publiką zgromadzoną z okazji świętowania nowego roku nastąpił zapłon balonów od odpalonego fajerwerku , nikt z tego powodu nie ucierpiał, ludzie jedynie najedli się strachu salwując się ucieczką.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:15
Balony napełnione helem i latające w okół fajerwerki.... co mogło pójść nie tak ?
A tak swoją drogą, ja będąc tam i widząc te balony, nie podszedł bym w ich pobliże. A ludzie łażą/stoją pod nimi jak barany. Znak naszych czasów, idiokracja pełną gębą.
A tak swoją drogą, ja będąc tam i widząc te balony, nie podszedł bym w ich pobliże. A ludzie łażą/stoją pod nimi jak barany. Znak naszych czasów, idiokracja pełną gębą.
donkapusta napisał/a:
Te balony to chyba nie są w barwach Indonezji.
W p🤬du poszło z dymem. Wszystko się zgadza.
[ Dodano: 2025-01-03, 10:50 ]
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Balony napełnione helem i latające w okół fajerwerki.... co mogło pójść nie tak ?
Helem? Nic
Hel to substancja bardzo palna nie wiem poco sprzedają te balony pamiętam jak cepelin płoną w tej katastrofie w1932r.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie