📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ważna jest narodowość, jeśli ludzi są w porządku, szanują kulturę danego kraju i jego mieszkańców, to powinno się ich szanować / a przynajmniej tolerować. Wprawdzie za to co dzieje się na Ukrainie winne są głównie USA, to i tak szkoda normalnych Ukraińców.
Oj postaraliście się. Tyle zgłoszeń do OMZRiK już dawno nie wysyłałem.
Bedzie piekło dupsko co poniektórych tutaj jak się mama dowie i dostanie list z wezwaniem do smutnych panòw na komendę
Bedzie piekło dupsko co poniektórych tutaj jak się mama dowie i dostanie list z wezwaniem do smutnych panòw na komendę
Tacy biedni niby idź zobacz np. do xkomu co tam się dzieje jak kupuje po 10 laptopów na osobę kupują i mówią ze są biedni przez wojnę a rząd im jeszcze daje tak samo samochody niby biedni a mercedesami itp. się rozbijają . To czemu młodzi nie walczą tylko spierają .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie