👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
500+ starczyło tylko na jakiś spleśniały mefedron ... to się załączyli obrońcy

cavern69 napisał/a:
500+ starczyło tylko na jakiś spleśniały mefedron ... to się załączyli obrońcy
obrońcy świętej polskiej ławki (instalacji)
Babka podskakuje a jakby raz w ryj dostała od ukraińca to by sie poskładała
Tekamaru napisał/a:
Babka podskakuje a jakby raz w ryj dostała od ukraińca to by sie poskładała
Fakt, na widły i siekierę nie ma mocnych

oj piecze w dupę patole to bogactwo, które upaińcy dostali... 500+, darmowy bilet na autobus i herbata, ile to można było podnieść zasiłki dla elyty naszego narodu?
nowynick napisał/a:
oj piecze w dupę patole to bogactwo, które upaińcy dostali... 500+, darmowy bilet na autobus i herbata, ile to można było podnieść zasiłki dla elyty naszego narodu?
Tą elytę to trzeba wyłapać jak szczury i zapakować do kopalni. Niech kopią węgiel którego brakuje. Byłby jakiś pożytego z tego ścierwa osiedlowego
Wiara w ludzi wraca. Gdybym znał tych Polaków to stawiam skrzynkę wódki za tą akcje. Dzięki
Piwko za wyjaśnienie ukrą gdzie ich miejsce. Bo się w dupach już przewraca.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie