👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Davao napisał/a:
Piwko za wyjaśnienie ukrą gdzie ich miejsce. Bo się w dupach już przewraca.
to wyjasnil 2 chlopaczkow po 60kg co chcieli se pilke pokopac xd
TrzyDwaJeden napisał/a:
Tą elytę to trzeba wyłapać jak szczury i zapakować do kopalni. Niech kopią węgiel którego brakuje. Byłby jakiś pożytego z tego ścierwa osiedlowego
Nie masz pojęcia o pracy w kopalni. Niewykwalifikowany pracownik prawdopodobnie nie przeżył by jednej szychty. Zero pożytku z takiego.
Halman napisał/a:
co by niektórych w oczy i w dupę piekło...
To by lepiej z konturem Polski wyglądało

BigLebovsky napisał/a:
Nie masz pojęcia o pracy w kopalni. Niewykwalifikowany pracownik prawdopodobnie nie przeżył by jednej szychty. Zero pożytku z takiego.
Masz racje,
Ale tyle ich jest zeby na pare lat by ich starczylo

Brawo!! Szacun za pokazanie ukrom, że nie są u siebie. Chłopaki już chyba zapominają gdzie są. Darcie mordy i chlanie wszędzie gdzie się da jest na porządku dziennym!
Równie dobrze ten co nagrywa może być jakimś prowokatorem nie ma wideo od początku nic nie wiemy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie