Pffff....Gdyby Polacy tak za każdym razem robili ....nie było by nas już od dawna.
Polacy w XIX i XX w miliona z polski sp🤬alali
> mieszkaj w kraju który graniczy z Rosją i Białorusią
Wnioski wyciągnijcie sami.
ja tam za banderowcami nie jestem, ale niech te leszcze co tak ryja drą jadą na wschód ukrainy i niech zobaczy co mogło dojść do nas a nie doszło
a banderowce na wakacje do polski nie przyjechali tylko sp🤬olić przed wojną ale widać żal dupę ściska co niektórym
Jestem, zaniepokojony ta sytuacja. Wygląda, że niektórzy polacy, będą niedługo robić sobie laske z Ukraincami

podpis użytkownika
Mariuszku k🤬a gdzie są gw🤬ciciele mojej babci!!co by niektórych w oczy i w dupę piekło...
Do dupy ta szmata pasuje w sam raz żeby sobie podetrzeć a co do filmu gonić to bydło ze wschodu i lać czym popadnie u nas w każdej miejscowości
ja tam za banderowcami nie jestem, ale niech te leszcze co tak ryja drą jadą na wschód ukrainy i niech zobaczy co mogło dojść do nas a nie doszło
a banderowce na wakacje do polski nie przyjechali tylko sp🤬olić przed wojną ale widać żal dupę ściska co niektórym
Te k🤬y ukraińskie powinny walczyć o swój kraj a nie pop🤬lać na hulajnogach po Polsce, dobrze im powiedzieli że jesteśmy u siebie i to my powinniśmy mieć pierwszeństwo. Chłopaki powinni ich tam zkimurować bo jak dalej tak będzie to my we własnym kraju nie będziemy mieli nic do gadania
Te k🤬y ukraińskie powinny walczyć o swój kraj a nie pop🤬lać na hulajnogach po Polsce, dobrze im powiedzieli że jesteśmy u siebie i to my powinniśmy mieć pierwszeństwo. Chłopaki powinni ich tam zkimurować bo jak dalej tak będzie to my we własnym kraju nie będziemy mieli nic do gadania
Jak masz p🤬lić takie kocopaly to rzeczywiście lepiej nic nie gadaj. A tego przygłupa z filmiku to rzeczywiście lepiej w klatce na stałe trzymać i z niej nie wypuszczać. Idiota jakiś.
podpis użytkownika
Bo pić to trzeba umieć!jebac patusow takich jak tu na filmnie - masz cos ? spotkajmy sie patusie