Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
DziQ1916 2022-09-02, 20:00 6
Nie mogą się upaincy ubierać normalnie jak wszyscy ? tylko nosić wszędzie swoje szmaty narodowe ?
Zgłoś
Tomnord151515 2022-09-02, 20:19 3
Wstyd za polską patologię, a potem płacz że nas nie lubią za granicą i czasem leją po ryjach. Teraz takich akcji będzie więcej. Polacy to jednak w większości głupi naród a faszystowskie ścierwa to już całkiem debile do wystrzelania. J🤬 faszystowskie ścierwa.
Zgłoś
Jurand350 2022-09-02, 20:24 3
Zwykła patologia p🤬lona przyp🤬ala się do ukrainców tak samo jak przyp🤬alają się do polaków. Wszystkich zawinąć z ulicy na ciężarówkę i prosto do gazu. Ponadto wymazać nazwiska z systemu jakby nigdy nie istnieli, to jedyne rozwiązanie.
Zgłoś
Smokw 2022-09-02, 20:27 4
Boże jaki wstyd miliony Polaków pomagają, a takie patusy zj🤬e tylko dają się nagrywać i psują nam opinie. Noż normalnie masakra. Nie zdziwiłbym się jakby to ruskie trolle prowokowały tą patusiarnie.
Zgłoś
C0C0JUMBO 2022-09-02, 20:36 4
Zgłoś
robo72 2022-09-02, 20:47
głos karyny mnie rozj🤬,muszę się napić bo szlak mnie trafi. Elektorat j🤬y.
Zgłoś
gorol77 2022-09-02, 21:11 1
polska to jednak pojeby. Niech tych napinaczy spotka wojna to zobaczymy, Będa pierrwsi sp🤬alać
Zgłoś
czorny711 2022-09-02, 21:47 14
Ile tu ukraińskich trolli tfu na was wszystkich co ich bronią
Zgłoś
Serwus007 2022-09-02, 21:55
J🤬e polskie zwierzęta

ALIGATORt1000 napisał/a:

Pffff....Gdyby Polacy tak za każdym razem robili ....nie było by nas już od dawna.

Polacy w XIX i XX w miliona z polski sp🤬alali
Zgłoś
łopatolog 2022-09-02, 22:11 2
> "ooo ukraińcy tak bardzo zatrzymują ruskich, gdyby nie oni to by ruscy do nas weszli"
> mieszkaj w kraju który graniczy z Rosją i Białorusią

Wnioski wyciągnijcie sami.
Zgłoś
Xamix 2022-09-02, 22:15 5
kontownik napisał/a:

ja tam za banderowcami nie jestem, ale niech te leszcze co tak ryja drą jadą na wschód ukrainy i niech zobaczy co mogło dojść do nas a nie doszło
a banderowce na wakacje do polski nie przyjechali tylko sp🤬olić przed wojną ale widać żal dupę ściska co niektórym

Jestem, zaniepokojony ta sytuacja. Wygląda, że niektórzy polacy, będą niedługo robić sobie laske z Ukraincami

podpis użytkownika

Mariuszku k🤬a gdzie są gw🤬ciciele mojej babci!!
Zgłoś
Mosian 2022-09-02, 22:16 8
Halman napisał/a:

co by niektórych w oczy i w dupę piekło...

Do dupy ta szmata pasuje w sam raz żeby sobie podetrzeć a co do filmu gonić to bydło ze wschodu i lać czym popadnie u nas w każdej miejscowości
Zgłoś
Dzik5150 2022-09-02, 22:19 12
kontownik napisał/a:

ja tam za banderowcami nie jestem, ale niech te leszcze co tak ryja drą jadą na wschód ukrainy i niech zobaczy co mogło dojść do nas a nie doszło
a banderowce na wakacje do polski nie przyjechali tylko sp🤬olić przed wojną ale widać żal dupę ściska co niektórym

Te k🤬y ukraińskie powinny walczyć o swój kraj a nie pop🤬lać na hulajnogach po Polsce, dobrze im powiedzieli że jesteśmy u siebie i to my powinniśmy mieć pierwszeństwo. Chłopaki powinni ich tam zkimurować bo jak dalej tak będzie to my we własnym kraju nie będziemy mieli nic do gadania
Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2022-09-02, 22:33
Dzik5150 napisał/a:

Te k🤬y ukraińskie powinny walczyć o swój kraj a nie pop🤬lać na hulajnogach po Polsce, dobrze im powiedzieli że jesteśmy u siebie i to my powinniśmy mieć pierwszeństwo. Chłopaki powinni ich tam zkimurować bo jak dalej tak będzie to my we własnym kraju nie będziemy mieli nic do gadania

Jak masz p🤬lić takie kocopaly to rzeczywiście lepiej nic nie gadaj. A tego przygłupa z filmiku to rzeczywiście lepiej w klatce na stałe trzymać i z niej nie wypuszczać. Idiota jakiś.

podpis użytkownika

Bo pić to trzeba umieć!
Zgłoś
Rob3rt88 2022-09-02, 22:39 1
k🤬stwo i tyle,
jebac patusow takich jak tu na filmnie - masz cos ? spotkajmy sie patusie chcesz z ekipa to moge - nie byles na wojnie i nie slyszales swistu kul wiec zamknij morde jedned z drugim i 2 tysiecznym k🤬iszonie- nie masz nikogo kto ci opowiedzial wojny 2 swiatowej a tym bardzij pierwszej to k🤬o sklej mordke super klejem !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie