👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba na koniec krzyczy o porządku. Nie dziwię mu się jak syf byl
baronturbina napisał/a:
Dupov a Ty na nowy białoruski paszport to tam nie polecisz. Nie ma jakiegoś portalu dla komuchów, gdzie byś się odnalazł ze swoimi średniowiecznymi poglądami? Komuchostic.ru czy coś.
Torbo komunistyczny gejowski baronie witam z powrotem. Wakacje były u rodziny na Ukrainie?
[ Dodano 2024-08-09, 17:59 ]
Driver19cm napisał/a:
Jako nacjonalista pozwól, że zostanę w polszy 😉
Taki nacjonalista jesteś a wychwalasz dziki i obcy kraj ćpunów i brudasów?
Siriuz napisał/a:
Torbo komunistyczny gejowski baronie witam z powrotem. Wakacje były u rodziny na Ukrainie?
Dupov, tam sie doszkol porządnie w tym NKWD
Wróg mojego wroga, jest moim przyjacielem
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Dupov, tam sie doszkol porządnie w tym NKWD
Wróg mojego wroga, jest moim przyjacielem
Byłeś tylko na szkoleniu wstępnym. Na kolejnym dowiesz się, że lepszy znany wróg niż fałszywy przyjaciel.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Siriuz napisał/a:
Dupic jesteś oderwany od rzeczywistości. Wróć do Polski idź do Castoramy (na Białorusi nie macie). Kup sobie młotek i poerdalnij się w ten białostocki-kacapski łep.
SramNaIdiotów napisał/a:
Ludzie z ów patrolu
Skąd pomysł, że "ów" się nie odmienia przez przypadki? Serio pytam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie