Dupov a Ty na nowy białoruski paszport to tam nie polecisz. Nie ma jakiegoś portalu dla komuchów, gdzie byś się odnalazł ze swoimi średniowiecznymi poglądami? Komuchostic.ru czy coś.
Torbo komunistyczny gejowski baronie witam z powrotem. Wakacje były u rodziny na Ukrainie?
[ Dodano 2024-08-09, 17:59 ]
Jako nacjonalista pozwól, że zostanę w polszy 😉
Taki nacjonalista jesteś a wychwalasz dziki i obcy kraj ćpunów i brudasów?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Torbo komunistyczny gejowski baronie witam z powrotem. Wakacje były u rodziny na Ukrainie?
Dupov, tam sie doszkol porządnie w tym NKWD
Wróg mojego wroga, jest moim przyjacielem
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Ostatni raz jak byłem w motelu w usa, to było to obok florydy (+/- 2013r.). Przyjechaliśmy ok. 21:00 i tej samej nocy się ewakuowaliśmy - niedość, że śmierdziało fest to i okoliczny ćpunek mieszkający w jednym z pokoi postanowił pobawić się z policją, a ta go odj🤬a. Ludzie z ów patrolu również poczuli smród i zaczęli szukać. Okazało się, że inny mieszkaniec postanowił się bujnąć kilka dni wcześniej i zdążył już się nadepsuć - obsługa miała to w c🤬ju, bo facet wykupił 2 tyg pobytu i wywiesił kartkę żeby nie przeszkadzać.
A ja głupi myślałem, że ten słodki obrzydliwy zapaszek jest od bagna w pobliżu...
Nie, nie był xD
P🤬le te motele i nie dziwie się chłopu, że wk🤬iony stoi.
Dupov, tam sie doszkol porządnie w tym NKWD
Wróg mojego wroga, jest moim przyjacielem
Byłeś tylko na szkoleniu wstępnym. Na kolejnym dowiesz się, że lepszy znany wróg niż fałszywy przyjaciel.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Byłeś tylko na szkoleniu wstępnym. Na kolejnym dowiesz się, że lepszy znany wróg niż fałszywy przyjaciel.
Dupov, a c🤬j tam z wami wszystkimi. Nie mam większego szczęścia jak patrzeć, jak was tam ruskich, Ci ukraincy tłuką i wyrzynają. Dla mnie miód na oczy. Wysłałbym tam cały sprzęt, żeby was palili i gw🤬cili. A pczy okazji wy ich wyrzynacie, Dla Nas Polaków, to najlepszy zwrot w historii. Tylko kibicować
Aha. Musze cie dupov zmartwić. U nas ruskiego miru nie dacie rady zrobić. Bez szans. Przekaz szefom
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Torbo komunistyczny gejowski baronie witam z powrotem. Wakacje były u rodziny na Ukrainie?
Dupic jesteś oderwany od rzeczywistości. Wróć do Polski idź do Castoramy (na Białorusi nie macie). Kup sobie młotek i poerdalnij się w ten białostocki-kacapski łep.
Dupov, a c🤬j tam z wami wszystkimi. Nie mam większego szczęścia jak patrzeć, jak was tam ruskich, Ci ukraincy tłuką i wyrzynają. Dla mnie miód na oczy. Wysłałbym tam cały sprzęt, żeby was palili i gw🤬cili. A pczy okazji wy ich wyrzynacie, Dla Nas Polaków, to najlepszy zwrot w historii. Tylko kibicować
Aha. Musze cie dupov zmartwić. U nas ruskiego miru nie dacie rady zrobić. Bez szans. Przekaz szefom
Nikt nas tu w Polsce nie bije sierotko, ale zgubiłem się. Jakiej narodowości jesteś? Też Ukrainiec jak turbobaron? Musisz tu mieszać już długo, raczej przyjechałeś przed wojną skoro już mówisz o sobie per Polak. Wiesz, ja tu się urodziłem w Warszawie i pamiętam jeszcze czasy zachwytu Pewexami i zachodem. Wiem, że ten czerw Zelenski też wam zaimplantował takie wierzenia, dlatego mówię - jedź sobie do tej Ameryki i na własne oczy zobacz jak tam jest. Ciekawi mnie też, że tak sie kumplujesz z tym komuchem i gejem turbobaronem - też w myśl wróg mojego wroga jest moim przyjacielem?

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Polski śmieć imigrant ubogaca, nawet wieśniak j🤬y po angielsku nie umie mówić, beka z polaczkow podludzi
Zamknij p🤬dę po c🤬j mówisz w tym języku skoro "polaczki" to podludzie w twym mniemaniu.
[ Dodano: 2024-08-09, 21:29 ]
Byłeś tylko na szkoleniu wstępnym. Na kolejnym dowiesz się, że lepszy znany wróg niż fałszywy przyjaciel.
Serio jesteś taki upośledzony ? To w twoim mniemaniu nie wiem mamy opuścić NATO i zostać sami ? Na pastwę kacapów ? Bo nie rozumiem co ty p🤬lisz, zresztą z tobą pisać jest kompletnie bez sensu kacapofilu strata czasu i nerwów. Jaką ty masz k🤬a wizję świata bo nie rozumiem nie pojmuję, wyj🤬e mam na zachód ale wolę lizać dupę im niż żeby tu wjechała chorda kacapskiego śmiecia. Jeżeli uważasz że kacapy by tu nie wjechały gdyby mogły, toś tak k🤬a głupi i naiwny że jap🤬le.
[ Dodano: 2024-08-09, 21:30 ]
Dupic jesteś oderwany od rzeczywistości. Wróć do Polski idź do Castoramy (na Białorusi nie macie). Kup sobie młotek i poerdalnij się w ten białostocki-kacapski łep.
Nie no nie zapraszaj tu gówna niech tam zostanie.
Serio jesteś taki upośledzony ? To w twoim mniemaniu nie wiem mamy opuścić NATO i zostać sami ? Na pastwę kacapów ? Bo nie rozumiem co ty p🤬lisz, zresztą z tobą pisać jest kompletnie bez sensu kacapofilu strata czasu i nerwów. Jaką ty masz k🤬a wizję świata bo nie rozumiem nie pojmuję, wyj🤬e mam na zachód ale wolę lizać dupę im niż żeby tu wjechała chorda kacapskiego śmiecia. Jeżeli uważasz że kacapy by tu nie wjechały gdyby mogły, toś tak k🤬a głupi i naiwny że jap🤬le.
Kto tu jest upośledzony? Na jaką pastwę kacapów? Jakich? Ruskich, Ukraińców, Białorusi? O czym Ty bredzisz? Ruscy nawet nie chcieli ruszać Ukrainy a co dopiero Polskę... co Ty ćpasz?

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ludzie z ów patrolu
Skąd pomysł, że "ów" się nie odmienia przez przypadki? Serio pytam.
[ Dodano: 2024-08-09, 23:04 ]
Chłop się napił i mu odj🤬o ale ja wytrzeźwieje to pewnie normalny gość
Kto tu jest upośledzony? Na jaką pastwę kacapów? Jakich? Ruskich, Ukraińców, Białorusi? O czym Ty bredzisz? Ruscy nawet nie chcieli ruszać Ukrainy a co dopiero Polskę... co Ty ćpasz? Jeśli kiedykolwiek Ruscy rozp🤬olą Polskę to tylko i wyłącznie na zawołanie zachodu, dokładnie jak to zrobili z Ukrainą.
Sergiej ale Ty jesteś oderwany od rzeczywistości. Nie chcieli Ukrainy. Chcieli tylko wpaść na chwilę i wrócić do siebie z AGD. Zmień portal komuchu albo zmień dealera.