A może miał rację, nie oceniam
tak raz miałem że nie było tv w pokoju, można się sk🤬ić
tak raz miałem że nie było tv w pokoju, można się sk🤬ić
Bylem raz w hotelu, okazalo sie ze nie bylo swiatla i ogrzewania, porobilem zdjecia i zagrozilem ze ma oddax kase bo to zglosze ( zaplacilem z gory ) przyjechala policja ze sie niby awanturuje, naj🤬i mi, i wywiezli w podartej bluzie przez psa. Spedzilem dzien na wytrzezwialce, w tym czasie wlasciciel ukradl telefon ze zdjeciami. Moral ? Jebac hotele/motele.
Po c🤬j jechał do małp? Czego się spodziewał?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Siriuz napisał/a:
Taaa wiemy. Najlepiej jakby pojechal do twojej matuszki rasijii. Tam, jak pokazałeś ostatnio, na ulicach samo szczęście i bogactwo

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Moskitooessa napisał/a:
@: O c🤬j ci chodzi gosciu to ja nie wiem🤣
Ooo kolejny trollik sadolowy
podpis użytkownika
jednego zjeba w polsce mniej. gorzej jak go wydeportuja z powrotem :/
Driver19cm napisał/a:
Taaa wiemy. Najlepiej jakby pojechal do twojej matuszki rasijii. Tam, jak pokazałeś ostatnio, na ulicach samo szczęście i bogactwo
Ojej, uraziłem Twoje uczucia? Wiesz, że jak trafisz na prymkę to możesz sobie tam polecieć za 1,5k PLN? Koniecznie nagraj filmik z wrażeniami

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Siriuz napisał/a:
Ojej, uraziłem Twoje uczucia? Wiesz, że jak trafisz na prymkę to możesz sobie tam polecieć za 1,5k PLN? Koniecznie nagraj filmik z wrażeniami
Jako nacjonalista pozwól, że zostanę w polszy 😉
podpis użytkownika
Tak jak u nas kiedyś panie z dworcach do obcokrajowców. Mówi głośno więc nie wiem dlaczego policjanci nie mogą go zrozumieć.
Wiecie czym sie różni polak w usa od ET?
ET zna angielski i chce do domu.
-badum tsss
[ Dodano: 2024-08-09, 16:36 ]
ET zna angielski i chce do domu.
-badum tsss
[ Dodano: 2024-08-09, 16:36 ]

Siriuz napisał/a:
Dupov a Ty na nowy białoruski paszport to tam nie polecisz. Nie ma jakiegoś portalu dla komuchów, gdzie byś się odnalazł ze swoimi średniowiecznymi poglądami? Komuchostic.ru czy coś.