Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sergiej ale Ty jesteś oderwany od rzeczywistości. Nie chcieli Ukrainy. Chcieli tylko wpaść na chwilę i wrócić do siebie z AGD. Zmień portal komuchu albo zmień dealera.
Ja to słyszałem, że ostatnio paru czubów od Zelenskiego poleciało po sprzęty AGD do Kurska, tylko chyba nawet nie dali rady z nimi wrócić
Nikt nas tu w Polsce nie bije sierotko, ale zgubiłem się. Jakiej narodowości jesteś? Też Ukrainiec jak turbobaron? Musisz tu mieszać już długo, raczej przyjechałeś przed wojną skoro już mówisz o sobie per Polak. Wiesz, ja tu się urodziłem w Warszawie i pamiętam jeszcze czasy zachwytu Pewexami i zachodem. Wiem, że ten czerw Zelenski też wam zaimplantował takie wierzenia, dlatego mówię - jedź sobie do tej Ameryki i na własne oczy zobacz jak tam jest. Ciekawi mnie też, że tak sie kumplujesz z tym komuchem i gejem turbobaronem - też w myśl wróg mojego wroga jest moim przyjacielem?
W P🤬dogrodzie na peryferiach Kaukazu a nie Warszawie. Nie ośmieszaj się bardziej sowiecki trolu. Z gowna miodu nie wyciśniesz więc nie dociskaj się zbytnio bo to bez celu.
W P🤬dogrodzie na peryferiach Kaukazu a nie Warszawie. Nie ośmieszaj się bardziej sowiecki trolu. Z gowna miodu nie wyciśniesz więc nie dociskaj się zbytnio bo to bez celu.
Nie zesraj się bo znowu rozpocznę wątek "udowodnij" i schowasz się do swojej jamy pod Kijowem czy gdzie tam macie swoja tęczową-nazi kryjówkę

Pierd0licie hipolicie. Siriuz pieprznął się lewarkiem podczas przekraczania granicy i teraz pisze z piwnicy jak najęty. Ja czekam na jego przydupasa, zaraz sie tu znajdzie nie bój się, dla demokratycznej równowagi. Popcorn już otwarty.
Ty od tęczowego turbobarona?
Ty od tęczowego turbobarona?
Sergiej! Jest taki program polskiego ministerstwa zdrowia, nazywa się „aborcja wsteczna plus” realizowany w ramach NFZ. Obcokrajowcy mogą się też zapisać więc możesz spróbować od razu dwie procedury przejść (jak by jedna nie zadziałała)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie