Na wczorajszej gali w Toruniu XCage, Bieńkowski znokautował rywala z Czech. Nie byłoby w tym nic niezwykłego, gdyby nie zdecydował się na bezmyślne pastwienie się na bezwładnym ciałem przeciwnika. Jak dla mnie - sadol.
Akcja od 11:00
Polak został zdyskwalifikowany.
Mój pierwszy temat, sk🤬ysyny. Nie, nie uważam, że zrobił dobrze.
Konto usunięte
2014-09-06, 12:19
Tak to jest jak ktos myli sport z nap🤬lanka.. poniosly go emocje.
Konto usunięte
2014-09-06, 12:22
Zwykłe sportowe chamstwo, a nie sadol z niego.
azuz
2014-09-06, 12:22
K🤬a a gdzie byl sedzia? Podczas takiej walki jest tak wysoki poziom arenaliny w organizmie, ze zawodnicy maja problemy ze swiadoma ocena sytuacji.
Ile razy na tego typu galach chlop zostaje powalony na deski i w ulamku sekundy obrywa jeszcze 47 razy w ryj, az sedzia zareaguje i nie ma dyskwalifikacji.
Pięknie się złożył.

Nie powinien kopać po ko, ale też powinni walczyć do przerwania przez sędziego. Szkoda, bo świetny cios.
DmNQ
2014-09-06, 12:34
Nie no sędzia profesjonalista. A Sadol nie sadol, większość walk jakbyście MMA oglądali kończy się właśnie takim "dobijaniem", a zadaniem sędziego jest być jak nabliżej starcia i natychmiast takie coś przerwać. A ten stoi jak ogór w słoju k🤬a.
Sędziego powinni wywalić, a nie zawodnika.
Konto usunięte
2014-09-06, 12:47
tak to jest jak sie jest glupkiem
Konto usunięte
2014-09-06, 12:49
@wszyscy co jadą po sędzi
Tu nie chodzi o to że go dobił, nie chodzi o to że sędzia nie przerwał walki tylko o to że mu wyj🤬 kopa gdy tamten był w parterze...
Konto usunięte
2014-09-06, 12:54
Burza91 napisał/a:
Mój pierwszy temat, sk🤬ysyny.
Gówno mnie to obchodzi - pierwszy, czy ostatni. A k🤬ą jest Twoja matka, a nie moja.
Konto usunięte
2014-09-06, 13:57
"KOPNEŁEM" - trudna język
Konto usunięte
2014-09-06, 14:24
to tak jakby zdyskwalifikować pijanego za pijaństwo na turnieju picia.
tyle adrenaliny, że jak już jest wjazd to jest k🤬a wjazd na całego.
Chciałbym zobaczyć minę tego czecha jak ogląda sobie powtórki z tej walki xD
Nie widze nic zlego w tym zachowaniu. To jest sportowiec, zacieta walka, emocje itd, od razu przerwal jak sedzia go odciagnal. Tak jak to mawiaja w pilce: walczy sie do gwizdka.
walczył do dzwona, zachował sie jak na wojownika przystało i tyle, na h🤬j drążyć