Główna akcja od 3.23 do końca, ale polecam zobaczyć jak nasz rodak robi przedstawienie niemcowi od początku.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:41
Pasjonujące niczym bierki...
PS nie żebym się czepiał chłopaka, ale czy Polak, który za granicą łamie polskie prawo może być po powrocie zgodnie z prawem zatrzymany?
PS nie żebym się czepiał chłopaka, ale czy Polak, który za granicą łamie polskie prawo może być po powrocie zgodnie z prawem zatrzymany?
Emocje jak na meczu Oborniki - Wyp🤬dówek o puchar sołtysa i wywrotkę obornika.
Za co? Za to że nie łamał prawa w kraju w którym się znajdował?
nowynick napisał/a:
voidinfinity napisał/a:
![]()
idąc tym krokiem myślenia, ten Polak co wstąpił do ISIS i morduje niewiernych w imię Allaha też nie łamie prawa Państwa Islamskiego
Up
jedno i drugie jest złamaniem prawa polskiego, a jest zgodne z prawem kraju gdzie Polak przebywa, może jaskrawo to pokazałem, ale takie przykłady są najlepsze.
jedno i drugie jest złamaniem prawa polskiego, a jest zgodne z prawem kraju gdzie Polak przebywa, może jaskrawo to pokazałem, ale takie przykłady są najlepsze.
nowynick napisał/a:
Up
Polskie prawo zakazuje służenia w obcych armiach, natomiast ja osobiście wychodzę z założenia, że prawo danego kraju obowiązuje na terenie danego kraju.
Zatem tak - służenie obcej armii na terenie Polski powinno być karane w ramach prawa polskiego. A jak ktoś jedzie służyć IS, to powinien dostać normalnie kulkę jak każdy inny ścierwojad pustynny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie