Cześć i chwała bohaterom.
Na pewno wiele osób ogląda. Dla tych co jednak nie śledzą kanału, to jest potwierdzenie, że Polska i Polacy są WIELCY i warto być dumnym z tego kim się jest. Na końcu jest prośba o rozprzestrzenianie anglojęzycznej wersji na różnych zagranicznych portalach, niech reszta świata się dowie. Rozsyłajcie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-08-04, 21:32
Sam wiecznie skacowany ryj prowadzącego sprawia, że moja dłoń odruchowp wyciąga piwo w jego kierunku.
A gulgoczący dinozaur rozwala mnie za każdym razem
konto usunięte
2015-08-04, 21:36
Polska to nie Ukraina - nie zaczęła się wczoraj i nie skończy się jutro. Z 1000 letniej historii, przez prawie 500 lat byliśmy potęgą. Mniej więcej od Władysława Łokietka do rozbiorów byliśmy europejską potęgą i to tylko kwestia czasu, kiedy znów nią będziemy.
Właśnie wszedłem na sadola żeby to udostępnić ale byłeś pierwszy kolego.
konto usunięte
2015-08-04, 21:39
Jak go oglądam to nazywam się HONOR ... wszystkie moje skrzydła w WarThunerd dostają 303 i szachy pozdr kumatych
konto usunięte
2015-08-04, 22:36
A i tak wyjdą robaki, które zaczną pluć jadem.
Pomimo błędów, jesteśmy dumni! I niesamowici jako naród w chwilach prawdziwego kryzysu.
konto usunięte
2015-08-04, 23:09
^trzeba czasem okazać skruchę na widok cierpiących zwierząt.^
piwko w ciemno.
dzięki za materiał.