Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
konto usunięte 2014-03-05, 21:25
Te ballsy są takie denne. Niegramatyczność ma śmieszyć czy jak?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 21:30
Dalej nie rozumie dlaczego Polska ma odwrócone barwy, czy to jakaś prowokacja ?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 21:31 1
@pietras_ja: Nie, ma przedstawić poziom języka angielskiego Polaków na Wyspach.
Zgłoś
DuckDodgers 2014-03-05, 21:31 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 21:41
@xarkons przepędziliśmy agresorów? Znamy chyba dwie różne wersje historii. O ile się nie mylę byliśmy okupowani do 89, a potem agresorzy rzeczywiście sobie "wyszli" bo ZSRR stał się ekonomicznie martwy. Do dzisiaj żadnemu rządzącym w PRL'u nie spadł nawet włos z głowy, więc co ty za bzdury piszesz?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 21:42 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 21:42
No dobra, ja się czepię innej kwestii - niech mi ktoś wytłumaczy. Dlaczego do k***y nędzy polska "kulka" zawsze ma odwrócone kolory?? Ktoś się na początku pomylił a potem dorobił do tego debilne tłumaczenie typu "to jest metafora przewrotności tego narodu" czy ki pies?? Wkurza mnie to :/
Zgłoś
sorra18 2014-03-05, 21:42 1
Z szabla czy nie, to tanio skóry nie sprzedamy.
Dziekuje dobranoc!
Zgłoś
dozek 2014-03-05, 21:44
Pelococta, mniejwięcej tak
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 21:45 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 21:50
Wola walki

pokazaliśmy ją na ''protestach 1 marca'' śmiać mi się chce.
Zgłoś
Ciesin 2014-03-05, 22:07
Miejmy nadzieję, że Niemcy tym razem będą wśród wygranych.
Chyba, że znów im odjebie i zapachnie im Gdańsk.
Zgłoś
Darkwaterfall 2014-03-05, 22:28
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 22:58 5
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-05, 23:09
Bugini napisał/a:

Co ma do tego Monako?

Autor tego komiksu pomylił kolory i tak się już przyjęło. Polecam "historia memów" na yt.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem