👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Lord910 - i o czym to ma świadczyć? Jak Polak popierasz jakiegoś debila co nie potrafi rozróżnić flag państwowych?
@Ja-ah-qu-ub-el i @Ork.Fajny - nie każdy, kto ma inne poglądy niż wy jest "lewakiem". Zawiść istnije przede wszystkim po stronie prawicowej, tradycyjnie konserwatywnej i mocno związanej z wiarą, co jest dodatkowo szokujące. Tacy jak wy innych utopiliby w łyżce wody..
Gardzę śmieciami, którzy nie potrafią uszanować swojej flagi i godła i jeszcze się z tego cieszą.. Dno!
@Ja-ah-qu-ub-el i @Ork.Fajny - nie każdy, kto ma inne poglądy niż wy jest "lewakiem". Zawiść istnije przede wszystkim po stronie prawicowej, tradycyjnie konserwatywnej i mocno związanej z wiarą, co jest dodatkowo szokujące. Tacy jak wy innych utopiliby w łyżce wody..
Gardzę śmieciami, którzy nie potrafią uszanować swojej flagi i godła i jeszcze się z tego cieszą.. Dno!

Opinie ludzi, którzy pierwszy raz widzą polandball... bezcenne.

Jakiś szwab pluje nam w twarz a lemingi się przy tym masturbują. Nic nowego.

misiorysio napisał/a:
jakim trzeba być nie wiem aż boje się tego słowa użyć w dziejszych czasach, "Polakiem" by wrzucać coś takiego? Masz tak niskie mniemanie o własnej ojczyźnie?
Tu chodzi o pokazanie prawdy.
Gdybyśmy mieli ropę, zresztą podobna sytuacja była już gazem który u nas odkryli. Zgadnij co rząd wymyślił w tej sprawie?
Że sprzeda złoża gazu zagranicznej firmie i ona sobie niech go u nas wydobywa bo nas na wydobycie nie stać i się to JAK WSZYSTKO OD JAKIEGOŚ CZASU "NIE OPŁACA", że niby osprzęt za drogi itd. Jakbyśmy nawet zaciągnęli kredyty na ten osprzęt i zaczęli wydobycie, które by trwało kilkadziesiąt lat to nie uzależnieni byśmy byli od ruskich stać nas by było na spłatę wszystkich długów w tym publicznych. Wyszlibyśmy na prostą.
Taka była mowa kiedyś a teraz nie wiem czy te złoża jednak zostają "u nas" czy co. Nie wiem.

Jakby tak to miało być zgodne z prawdą to polska musiała by być w lufie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie