📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
@up Nie - nawet jeśli to są żarty to denerwujący jest ten cały owczy pęd - na zachodzie pierdną, to w Polsce klaszczą, naprawdę nie musi się to wszystkim podobać.
W wyrokowaniu kto jest nad- a kto podczłowiekiem specjalizował się koleś, który robił w latach 30' ubiegłego wieku zawrotną karierę polityczną za zachodnią granicą. Jam jest narodowiec, a nie nazi-gimbus
W wyrokowaniu kto jest nad- a kto podczłowiekiem specjalizował się koleś, który robił w latach 30' ubiegłego wieku zawrotną karierę polityczną za zachodnią granicą. Jam jest narodowiec, a nie nazi-gimbus
Drodzy obywatele Polski i mości Sadole, nasza flaga wygląda tak:
polux napisał/a:
Drodzy obywatele Polski i mości Sadole, nasza flaga wygląda tak:
Obrazek
A właśnie, że tak nie wygląda. Na polskiej fladze godło znajduje się tylko na białej części. Ponadto, nie może się na niej znajdować żaden napis, co powinno się uświadomić wszystkim idiotom jeżdżącym na sportowe zawody z nazwą swojej wiochy wypisaną na fladze. Nie wymądrzaj się, gdy nie znasz tematu.
Lord910 napisał/a:
fityrose, proszę:
Kod:http://pl.wikipedia.org/wiki/Polandball
Mam nadzieję że pomogłem![]()
Aa to przepraszam, nie wiedziałam, że to umyślne działanie.
I nie rozumiem tego całego oburzenia wokół mojego postu. Po prostu są na świecie ludzie, którzy maja lepsze rzeczy do roboty od czytania komiksów obrażających Polskę, stworzonych przez jakiegoś Niemca.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie