👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie światłowody chcieli kłaść. Klasyczny problem - cała miejscowość bez neta bo jeden cham nie da 5 centymetrów pola pod przewód. A jak go gmina zmusi to w nocy przetnie. A potem z mordą będzie wydzwaniał, że Internet ma słaby. Już nie wspomnę o tym, że "moje pole" po weryfikacji w urzędzie często okazuje się polem sąsiada, albo należy do gminy. Ludzie na wsiach na skalę masową obsiewają nie swoją ziemię i próbują przez zasiedzenie przejmować grunty.
co za wieśniak
[ Dodano: 2024-07-07, 01:22 ]
pewnie drogę gminną orali od lat to się przyzwyczaili ze ich
[ Dodano: 2024-07-07, 01:22 ]
pewnie drogę gminną orali od lat to się przyzwyczaili ze ich
Własność prywatna to rzecz święta !!! Ale komuniści i inne lewactwo mieszkające w blokach tego nigdy nie zrozumie.
Zawłaszczanie dróg publicznych (gminnych i powiatowych) przez chłopków to zjawisko dosłownie masowe na polskich wsiach. Jak nie zaorają, to zagrodzą albo postawią szlabany. Nie dociera że to ni ich albo jeżeli nawet ich to muszą uszanować użyteczność publiczną. Takich przypadków każdej gminie wiejskiej są dosłownie setki.
stare było i okazało się że rolnik bezprawnie orał całe życie ziemie gminną
Arashi91 napisał/a:
Pewnie światłowody chcieli kłaść. Klasyczny problem - cała miejscowość bez neta bo jeden cham nie da 5 centymetrów pola pod przewód. A jak go gmina zmusi to w nocy przetnie. A potem z mordą będzie wydzwaniał, że Internet ma słaby. Już nie wspomnę o tym, że "moje pole" po weryfikacji w urzędzie często okazuje się polem sąsiada, albo należy do gminy. Ludzie na wsiach na skalę masową obsiewają nie swoją ziemię i próbują przez zasiedzenie przejmować grunty.
Ale bajeczkę sobie wysumales... Twoje dyrdymały mają jeden słaby punkt. Mogli to robić poza sezonem.
Po drugie. Własność to rzecz święta!

Agresywny kretyn drze ryja jakby się jakaś tragedia stała. Większość ludzi ze wsi jakich znam to niedouczone półgłówki które absolutnie nie radzą sobie w nowych sytuacjach. Emocjonalnie poziom 3 latka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie