Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
🔥 Hobby - teraz popularne
Dla osób, które nie wierzą w to, że policja i straż miejszka kontroluje prędkość na trasach rowerowych w Trójmieście... Gdańsk Jelitkowo!

Nigdy o tym nie słyszałem. Wstyd chyba na skalę całego świata.
Zgłoś
Svetlan 2013-07-10, 21:57 42
p.q nie wierzę jak nisko można upaść...
Zgłoś
wojtasior 2013-07-10, 21:58 64
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-07-10, 22:01 6
Mam nadzieję, że to jakiś kabaret i po prostu wkręcają rowerzystów.
Zgłoś
SemirN 2013-07-10, 22:01 24
Teoretycznie rowerzysta się pyta czy mierzą prędkość, policjant odpowiadał: "Nie, spokojnie" ale to nie zmienia faktu, że 'ćwiczenie/nauka' obsługi radaru powinna się odbywać w ruchu drogowym na normalnych pojazdach a nie na rowerach. Ktoś kto nie zna polskiego lub jak ja na początku: oglądałem bez głosu alno jeszcze nie zagłebi się w szczegóły to będzie nasz kraj miał za państwo na końcu świata.
Zgłoś
takija 2013-07-10, 22:04 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-10, 22:14
hahahha, ale zart dobry. Napewno nie dalby im mandatu, bo po 1 nie ma ich jak scigac, ponieważ nie ma pojazdu, po 2 w rowerach nie ma tablic rejestracyjnych, więc zapewne to byly jakieś ćwiczenia.

A i jeszcze rowerzysta sie zapytał "A jak ja przekrocze prędkość to grozi mi coś?" Na co policjant "Nie, spokojnie."
Zgłoś
SemirN 2013-07-10, 22:18
Zgłoś
Quaswerty 2013-07-10, 22:39
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-10, 22:40
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-10, 22:41 1
No muszą stac i mierzyć prędkość, żeby czasem jakaś 3-letnia dziewczynka nie potrąciła staruszka i nie zbiegła z miejsca wypadku <if you know what i mean>
Zgłoś
luek0 2013-07-10, 23:03
Z tego co wiem, to radar nie nadaje się do mierzenia prędkości roweru, bo ten posiada pedały, które mogą zafałszować odczyt prędkości.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-11, 0:08 2
Zgłoś
Pokh 2013-07-11, 0:28
panowie poprostu czekaja az ich szef wyjebie z odpowiedzialnych stanowisk
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-11, 0:35
Spokojnie, pewnie ci cywile z aparatami robili jakieś badania i prosili by policja im pomogła w celach naukowych... choć z drugiej strony nie zdziwię się jeśli od przyszłego roku b ędzie trzeba używać prędkościomierza na dwukołowcu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem