👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Argeusz napisał/a:
zaczną ginąć
Nie, żymskie sądy zaczną działać - powsadzają tych odważnych. Chociaż ja zrobiłbym podobnie - w Polakach jeszcze jest duch niepokorności. Nalezy przejść się, popukać w okna - i w 10 osób iść się rozprawić z lewactwem. Kilku zasłania kamerę, bo zawsze jakiś lewus dziennikarza udaje.
PsikutaBezS napisał/a:
"my też jesteśmy z ostatniego pokolenia i co nam zrobisz śmieszny człowieczku z tego swojego pedalskiego samochodzika?"
co to za c🤬le bez koszulek w lesie? r🤬acie sie tam w dupke?
@Specyfiq: to z ichniego instagrama, wiec brak cenzury zapewne celowy
@Kutaw: dział hard i kilku użytkowników też czekają
@Kutaw: dział hard i kilku użytkowników też czekają
Przmoc? oni ich zwyczajnie iratowali przez jadacymi samochodami....
PsikutaBezS napisał/a:
"my też jesteśmy z ostatniego pokolenia i co nam zrobisz śmieszny człowieczku z tego swojego pedalskiego samochodzika?"
Raczej pomarańczowe kamizelki nie chciałyby ich spotkać pędzących na meczyk.
co się dzieje ludzie w polsce nie mają kijów bejsbolowych?
podpis użytkownika
"What is the best thing in life? To crush Palestine, to see them driven before you and to hear the moans of their Palestine women!"
PsikutaBezS napisał/a:
Was nie trzeba usuwać że społeczeństwa , wy sami się eliminujecie w imię jakiejś pedalskiej drużyny piłkarskiej. Wy po prostu macie mniej mózgu niż Niemrawy z Nikosia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie