PsikutaBezS napisał/a:
"my też jesteśmy z ostatniego pokolenia i co nam zrobisz śmieszny człowieczku z tego swojego pedalskiego samochodzika?"
Was nie trzeba usuwać że społeczeństwa , wy sami się eliminujecie w imię jakiejś pedalskiej drużyny piłkarskiej. Wy po prostu macie mniej mózgu niż Niemrawy z Nikosia.
PsikutaBezS napisał/a:
"my też jesteśmy z ostatniego pokolenia i co nam zrobisz śmieszny człowieczku z tego swojego pedalskiego samochodzika?"
Losowe zdjęcie z sieci z durnym tekstem.
Pokaż ich na drodze, bo na razie tylko jakieś p🤬dy miękkim c🤬jem robione się przyklejają.
[ Dodano 2025-05-17, 13:31 ]
zn506 napisał/a:
Nie, żymskie sądy zaczną działać - powsadzają tych odważnych. Chociaż ja zrobiłbym podobnie - w Polakach jeszcze jest duch niepokorności. Nalezy przejść się, popukać w okna - i w 10 osób iść się rozprawić z lewactwem. Kilku zasłania kamerę, bo zawsze jakiś lewus dziennikarza udaje.
Ten z kamerą/aparatem powinien wyłapać wp🤬l na samym początku, bo to prowodyr i organizator. A aparacik do utylizacji - asfalt jest twardy. Tylko kartę trzeba zabrać.
Dlatego warto jeździć w butach roboczych ze stalowym noskiem
podpis użytkownika
Robić,albo nie robić.Nie próbować.
Ciekawe, ile takie k🤬y dostają od Sorosa ? Stówkę na pewno i media też trzeba zaangażować, bo za każdym razem jest "reporter" z kamerą
Trzeba ściągnąć kilku hinduskich zawodowych kierowców i po problemie z debilami blokującymi drogę 😜😁
Ja osobiscie widząc takie akcje czy na sadolu czy youtube...
Mam nadzieję że może wkoncu trafi mi się okazja
Użyć pieprz gazowy (około 800ml) koloryzujący
Piecze wiem bo sprawdzałem
Dwie siekiery nowe jeszcze nie używane
Dlaczego 2 siekiery to zależy od ręki zdarzania sytuacji dla osób przyklejonych
I gruba palka teleskopowa dla osób nie przyklejonych
Noi tak wpierw gaz po ryju
Potem siekierkę lub palke zależy od sytuacji
A i jeszcze się zastanawiam czy nie kupić kanistra
Mam nadzieję że może wkoncu trafi mi się okazja
Użyć pieprz gazowy (około 800ml) koloryzujący
Piecze wiem bo sprawdzałem
Dwie siekiery nowe jeszcze nie używane
Dlaczego 2 siekiery to zależy od ręki zdarzania sytuacji dla osób przyklejonych
I gruba palka teleskopowa dla osób nie przyklejonych
Noi tak wpierw gaz po ryju
Potem siekierkę lub palke zależy od sytuacji
A i jeszcze się zastanawiam czy nie kupić kanistra
Policja całkiem okej, pozwolili dobrym ludziom pozbyć się pasożytów gdyż sami nie mogli bo by zostali zawieszeni, dobrze zrobili, tytuł c🤬jowy
PsikutaBezS napisał/a:
Na zdjęciu chuligani Polonii Bydgoszcz. Stomil & Polonia.
Sigonek napisał/a:
k🤬y dostają od Sorosa
Ci przyklejeńcy to pewnie robią to za hot doga ze świerszczy i sojąwą latte.
Zarządzający to może i jakąś kasę dostają. Tu prawdziwą kasę to robią włąśnie ci pociągają za sznurki. Nakaz montażu pomp ciepła - a jakiś Rosenkrantz już wysyła kontener chińskich pomp ciepła.
Zamknięta kopalnia - Apfelbaum podwaja wydobycie w swojej kopalni w Chile.
elim napisał/a:
Cholerne pasożyty.
Terroryści. Opłacani z zagranicy.
Jeden z kandydatów na stołek długopisa nie tak dawno stękał że Putina wgniecie w ziemię.
Kartonowe władze nie potrafią sobie poradzić z podludźmi tamującymi Polakom przejazd do pracy, mieszkań szpitala.