Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
zakart 2014-02-15, 7:08 9
Wystarczyłyby tylko 3 salwy z gumowych pocisków aby można było sobie na mecz popatrzeć...
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 7:28
Ciekawy jestem co się dzieje w głowie takiego na przykład ziomka z 3:30, który wali (drutem, drągiem?) w policyjną tarczę... Co za motłoch.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 8:05 4
zakart napisał/a:

Wystarczyłyby tylko 3 salwy z gumowych pocisków aby można było sobie na mecz popatrzeć...

Po co gumowe? Żeby na następnym meczu też gumowymi kulkami uspokajać? Istnieją takie kulki co na zawsze ujarzmiają.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 8:16 1
Oj druga ekipa się obsrała, będzie wstyd na kibice.cl
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 8:21 2
Kielo88 jakbyś dostał gumowym to byś zmienił zdanie
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 8:50 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 9:09 7
Ciekawi mnie dlaczego, podczas gdy inne dyscypliny wywołują raczej pozytywne emocje, wokół piłki nożnej jest taki syf. Buractwo, chamstwo, ćwierć inteligentni kibice potrafiący zabić za doping przeciwnej drużyny, spedaleni piłkarze zarabiający niebotyczne kwoty, afery, korupcja, skorumpowany zarząd. Ogromne środki publiczne przeznaczane na jakby nie było jedną z wielu dyscyplin sportowych dziwi tym bardziej w naszym kraju, gdzie osiągnięć w piłce nie mamy żadnych, za to w innych konkurencjach owszem. Nawet sporty walki, którymi się zajmuję, oparte nie jako na agresji nie wywołują takich negatywnych emocji. Nie słyszałem żeby na gali MMA doszło do starć między kibicami. Nie że bym miał coś do samej piłki nożnej, ot gra zespołowa jakich wiele, sam biegałem za piłlką jako dziecko. Natomiast odraża mnie ta cała otoczka, która sie wokół piłki wytworzyła, a która ze sportem ma nie wiele wspólnego.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 9:27 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zakart 2014-02-15, 9:46 1
Kielo88 napisał/a:

Po co gumowe? Żeby na następnym meczu też gumowymi kulkami uspokajać? Istnieją takie kulki co na zawsze ujarzmiają.

Bo zabiją kilku baranów, a prokurator postawi zarzut za zabójstwo czlowieka.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 9:50
Zgłoś
Masteroo 2014-02-15, 10:31 8
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 11:11
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-15, 11:29 2
Zgłoś
Masteroo 2014-02-15, 11:35 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem