👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

skuli go, bo się rzucał, a nie za przejście przez pasy bez pasów
a najlepsze jest, że nagranie pewnie udostępnił seba(celowo z małej), bo jest święcie przekonany, że ma racje

Jaka patola... zamiast jak człowiek dogadać się, bo widać na początku, że goście raczej nie byli agresywni, to zaczął cwaniakować. Szkoda, że to nie usa - dostałby z 15-20 kulek i po kłopocie
"Jest niedziela ja muszę dzieci wykąpać" - no bo prawdopodobnie nie były myte przez cały tydzień, to wypadałoby w końcu

"Jest niedziela ja muszę dzieci wykąpać" - no bo prawdopodobnie nie były myte przez cały tydzień, to wypadałoby w końcu

Gratuluje wszystkim komentatorom błyskotliwości , spontanistoczni , sędziowania a przede wszystkim mądrości w ocenie sytuacji. NARA
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie