Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BrianGriffin 2017-05-24, 16:39 10
Dawać go do Wrocławia i się skończy cwaniakowanie

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
mr-dupa 2017-05-24, 16:45 10
Piękny film. Idioci mieli by rodzinną niedzielę ale naoglądali się w internetach bohaterów i wyszło jak wyszło
Teraz go na Komisariat do Wrocka
Zgłoś
Konto usunięte 2017-05-24, 16:48 4
wracają z maca w niedzielę. Laska się podnieca, że ma buty za 200 zł. Chyba bym im jeszcze dał ze 20 zł
Zgłoś
Infatuated 2017-05-24, 16:53 4
Ale słodko leży chłop na ryju, pozdrawiam pana na dole ze 180 centymetrów wyżej
Zgłoś
pierdolnik 2017-05-24, 17:03 3
K🤬a ale zj🤬e ryje, zamiast dać dowód i pogadać jak ludzie to cwaniaczkują i potem płacz, że panie władzo ja przepraszam, a tak to skończyłoby się na bank pouczeniem.
Zgłoś
sir_Alex 2017-05-24, 17:07 35
sexplast napisał/a:

Gratuluje wszystkim komentatorom błyskotliwości , spontanistoczni , sędziowania a przede wszystkim mądrości w ocenie sytuacji. NARA

cześć seba, co tam u grażynki ?
Zgłoś
Konto usunięte 2017-05-24, 17:08 4
A skoro seba "też jest osobą publiczną" to dlaczego jest ocenzurowany? Sam zgodził sie pokazać ryj. Nie odbierajmy mu sławy
Zgłoś
Konto usunięte 2017-05-24, 17:13 2
kwintesencja cebuli
Zgłoś
durabo2 2017-05-24, 17:13 3
Brajan i Dzesika patrzy jak Seba i Karyna z pieskami fika... Nie wstydź się korzeni cebula kwitnie w pełni
Zgłoś
ziemniaki_z_koperkiem 2017-05-24, 17:22 1
Częstochowa - moje miasto, takie piękne...
Z🤬b z dupą próbują cwaniakować, żeby nie zapłacić mandatu...
Tacy powinni płacić podwójnie...
Zgłoś
Konto usunięte 2017-05-24, 17:23 31
Przed chwilą ktoś z moich "znajomych" na fb polajkował post tvn-u z artykułem na ten temat. Odpalam sobie filmik który jest o połowę krótszy i idealnie ucięty w momencie jak ci prostacy zaczynają się stawiać, przeklinać itd. Do tego tekst wyssany z palca opowiadany jako to oni byli niewinni a policja okrutna i bezczelna. Do tego tytuł: "Przebiegli z dziećmi przez dwupasmówkę. "Na ziemię, kajdanki i do radiowozu"". Jak mnie już denerwują te lewackie ścierwa..
Zgłoś
Blendzioł 2017-05-24, 17:26 2
Dlaczego puścili Karyne? Przecież co najmniej powinna dostać mandat za przeklinanie jeszcze filmik obciążający wrzucili do internetu skąd oni się urwali?
Zgłoś
Tafariel 2017-05-24, 17:29 2
Haha "tak się karze za przechodzenie przez pasy bez pasów" Co za pop🤬lona rodzinka. To tak jak z murzynami z usa. Proszą ich o dowód tożsamości, a oni wymyślają i pyskują i kończy się na strzelaninie. Tu tylko tego zabrakło

podpis użytkownika

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
waloos 2017-05-24, 17:31 24
Ludzie to są serio poj🤬i. Gdyby nie ich automatyczne JP100 to sprawa skończyła by się pewnie na pouczeniu.

Gdyby zaczęli normalnie rozmawiać, przyznali się do błędu, pocisnęli jakiś tekst że dziecko marudziło, że boli brzuszek a przejścia są w takich miejscach że trzeba by obchodzić długo, to chcieli szybko przejść.
Wiedzą, że głupio zrobili ale żeby się dało jakoś bez mandatu, bo z kasą cienko.

To myślę, że policjanci by i luźniej do tego podeszli.

No ale jak debil na widok suki wrzeszczy: co się gapisz, a laska każdą rzecz jaka ma na sobie przekłada na pieniądze to gdzie szukać tu inteligencji.

W sumie to ja czasem policjantom współczuję. Ci którzy pracują z klientem wiedzą jacy debile się trafiają. To teraz wyobraźcie sobie, że policja ma do czynienia z samymi takimi.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-05-24, 17:36 3
Widac ze psiarnia chciala sie dogadac.. zwrocic im tylko uwage.. k🤬a lamiesz 'prawo' licz sie z konsekwencjami...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie