Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:17
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BrianGriffin 2017-05-24, 16:39 10
Dawać go do Wrocławia i się skończy cwaniakowanie
Zgłoś
mr-dupa 2017-05-24, 16:45 10
Piękny film. Idioci mieli by rodzinną niedzielę ale naoglądali się w internetach bohaterów i wyszło jak wyszło
Teraz go na Komisariat do Wrocka
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-24, 16:48 4
wracają z maca w niedzielę. Laska się podnieca, że ma buty za 200 zł. Chyba bym im jeszcze dał ze 20 zł
Zgłoś
Infatuated 2017-05-24, 16:53 4
Ale słodko leży chłop na ryju, pozdrawiam pana na dole ze 180 centymetrów wyżej
Zgłoś
pierdolnik 2017-05-24, 17:03 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sir_Alex 2017-05-24, 17:07 35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-24, 17:08 4
A skoro seba "też jest osobą publiczną" to dlaczego jest ocenzurowany? Sam zgodził sie pokazać ryj. Nie odbierajmy mu sławy
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-24, 17:13 2
kwintesencja cebuli
Zgłoś
durabo2 2017-05-24, 17:13 3
Brajan i Dzesika patrzy jak Seba i Karyna z pieskami fika... Nie wstydź się korzeni cebula kwitnie w pełni
Zgłoś
ziemniaki_z_koperkiem 2017-05-24, 17:22 1
Częstochowa - moje miasto, takie piękne...
Z🤬b z dupą próbują cwaniakować, żeby nie zapłacić mandatu...
Tacy powinni płacić podwójnie...
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-24, 17:23 31
Przed chwilą ktoś z moich "znajomych" na fb polajkował post tvn-u z artykułem na ten temat. Odpalam sobie filmik który jest o połowę krótszy i idealnie ucięty w momencie jak ci prostacy zaczynają się stawiać, przeklinać itd. Do tego tekst wyssany z palca opowiadany jako to oni byli niewinni a policja okrutna i bezczelna. Do tego tytuł: "Przebiegli z dziećmi przez dwupasmówkę. "Na ziemię, kajdanki i do radiowozu"". Jak mnie już denerwują te lewackie ścierwa..
Zgłoś
Blendzioł 2017-05-24, 17:26 2
Dlaczego puścili Karyne? Przecież co najmniej powinna dostać mandat za przeklinanie jeszcze filmik obciążający wrzucili do internetu skąd oni się urwali?
Zgłoś
Tafariel 2017-05-24, 17:29 2
Zgłoś
waloos 2017-05-24, 17:31 24
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-24, 17:36 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem