Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mullenx 2017-05-24, 17:37 5
Dlaczego nie strzelali na miejscu?! Wyrwać chwasty, dzieci dało by się jeszcze uratować może trafiły by do normalnej rodziny. Pamiętajmy patologia rodzi patologie. To są pasożyty które trzeba tepic. Brawo dla policji !!!
Zgłoś
Noside 2017-05-24, 17:38 1
Osoby publiczne nie mogą przechodzić po pasach bez pasów
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2017-05-24, 17:39 9
Czy ja dobrze słyszałem? Czy blondyna naprawdę powiedziała:

"To się dzieje, jak człowiek przechodzi przez pasy...bez pasów!"

Jakie robactwo życiowe....
Zgłoś
mega_lis 2017-05-24, 17:46 3
Rzućcie okiem na to:

czestochowa.wyborcza.pl/czestochowa/7,89625,21798082,brutalny-atak-pol...

tvn24.pl/katowice,51/popelnili-wykroczenie-a-dostana-zarzuty-interwenc...
Zgłoś
niegrzech 2017-05-24, 17:47 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dyfer080 2017-05-24, 17:51 3
Tak powinna wyglądać interwencja, rzut na glebę, a nie tasery, granaty, karabiny.
Zgłoś
xxwolverinexx 2017-05-24, 17:54 4
Koszula łosiem stuuuuf. Laboga
Zgłoś
galvan 2017-05-24, 18:07 2
Szkoda, że tasera nie użyli
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-24, 18:28 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mazurpl 2017-05-24, 18:44 7
Zgłoś
urfis 2017-05-24, 18:45 15
Zgłoś
LuzaQ 2017-05-24, 18:48
Zgłoś
contowsky 2017-05-24, 18:48 5
Najlepsze jest to, że oni później robili gównoburze na fejsie, że szli sobie spokojnie a policja na nich napadła Takie rzeczy w Częstochowie
Zgłoś
Promek 2017-05-24, 19:16 3
Zrobili to szybko i sprawnie jak wiekszosc z tych smutnych panow nie potrafi. Stawial sie to dostal za cwaniakowanie co mu sie nalezalo. Pewnie gdyby nie dzieci to i ona za ta czapke lezalaby obok swojego seby
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-24, 19:19 1
Swój do swego ciągnie,jak słychać karyna tez nie grzeszy inteligencją
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem