📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego nie strzelali na miejscu?! Wyrwać chwasty, dzieci dało by się jeszcze uratować może trafiły by do normalnej rodziny. Pamiętajmy patologia rodzi patologie. To są pasożyty które trzeba tepic. Brawo dla policji !!!
Czy ja dobrze słyszałem? Czy blondyna naprawdę powiedziała:
"To się dzieje, jak człowiek przechodzi przez pasy...bez pasów!"
Jakie robactwo życiowe....
"To się dzieje, jak człowiek przechodzi przez pasy...bez pasów!"
Jakie robactwo życiowe....
Tak powinna wyglądać interwencja, rzut na glebę, a nie tasery, granaty, karabiny.

Najlepsze jest to, że oni później robili gównoburze na fejsie, że szli sobie spokojnie a policja na nich napadła
Takie rzeczy w Częstochowie

Zrobili to szybko i sprawnie jak wiekszosc z tych smutnych panow nie potrafi. Stawial sie to dostal za cwaniakowanie co mu sie nalezalo. Pewnie gdyby nie dzieci to i ona za ta czapke lezalaby obok swojego seby

Swój do swego ciągnie,jak słychać karyna tez nie grzeszy inteligencją

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie