Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[img:2fbac57cff]http://www.eztanda.net/albums/userpics/10001/normal_ACAB.jpg[/img:2fbac57cff]
1. Ciekawe czy tak by każdy kozaczył jak by nie było policji
wychodząc do sklepu po codzienne zakupy 90 % by obrywało po ryjach od większych kozaków... nie znali byście dnia ani godziny jak wam ktoś wbije na chatę i wyrznie polowe rodziny a drugą zgw🤬ci... itp. itd.

może i nie potrzebnie po ryju dostała jak leżała na ziemi ale zawsze lepsze to niż ostrzegawczy strzał w tył głowy
![]()
Najlepsze jest to, że kundle w USA jak i w Polsce nie mają do tego prawa. Sam jestem kibicem i nie raz miałem styczność z agresją ze strony psiaków co uchodziło im na sucho.
Sam but - czynna napaść na policjanta, i tu mała ciekawostka, jeśli ktoś z twoich znajomych pracuje w policji a ty mu pojedziesz na żarty, ktoś to zgłosi odpowiadasz za obraze funkcjonariusza policji
W Polsce kundel żadnym prawem nie może uderzyć, chyba, że chce mieć kłopoty. Wyjątek stanowi przymusowe doprowadzenie do porządku, ale nie takie jak na filmiku.
i zawsze dostawałeś za nic, za siedzenie przed telewizorem i oglądanie meczu ??
Czemu mam odczynienia z debilami?

podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm

jeden autobus z kibicami to przed i za nim po 5 radiowozów z gliniarzami w pełnym uzbrojeniu.
Paragrafy! Eskorta niestety musi być

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie